Napsat recenzi

Hotel Ilyssion Rhodos 15.8.2017

Recenze hotelu Ilyssion Beach Resort *** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 332x
Recenze se líbila: 304 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná o hotel v klidném a pohodovém místě, které není ničím rušeno, takže kdo si chce v klidu odpočinout od každodenních starostí, shonu a úsilí, tak je to místo právě zde. Nikdo vás zde neruší hlasitou hudbou, svoláváním na různé sportovní aktivity a prodejem zájezdů a výletů po okolí. Pokoje jsou sice vybaveny již delší dobu stejným nábytkem, který něco pamatuje včetně koupelny, ale na přespání a umytí dostačující, klimatizace v této době zdarma, fungovala jak má. V televizi cca 8 pragramů, jeden z nich byl i ČT 24. Úklid byl bez problémů. Stava byla velice chutná což vyvažovalo malou rozmanitostí stravy, ale vždy se dalo vybrat jídlo, které velice dobře chutnalo. Na tuto zemi, kde je teplo a zeleniny asi dostatek, tak na stolech s jídlem jste ji museli hledat. Moře a pláž v pohodě, kdo nechtěl chodit do moře do schůdkách, tak mohl jít na pozvolné pobřeží vzdálené cca 100 m, kde byl písek a krásné prostředí. Dovolenou zde doporučuji.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Pokoje vybaveny starším nábytkem,který již něco pamatuje, ale na spaní to bylo dostačující, na pokoji malý LCD televizor, kde byl jeden český program, klimatizace v této době zdarma, fungovala bez problémů. Koupelna a WC velmi skromné, staršího vydání, ale na mytí to stačilo, úklid probíhal bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Jídlo bylo dobré a velice chutné, jen jsem zde postrádal zeleninu a ovoce. Pár krát byly rajčata, většinou zelí, řepa, papriku jsem neviděl vůbec, jako ovoce melouny a hroznové víno. Výběr jídel byl strohší, ale vždy se dalo vybrat, dokonce jsme měli i mořské plody jako kalamary, krevety v rýži, slávky i chobotnice v salátu. Na zmrzlinu zapomeňte, jen děti měly ledovou tříšť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Personál hotelu ochotný, jen jsem litoval obsluhu u baru, kde byl většinou sám na celý hotel a za celý den toho měl dost, což bylo vidět i na jeho výrazu v obličeji. WIFI za poplatek, využili jsme týden za 10 EUR, pokrytí bylo po celém hotelu velmi slušné. Pro ty, kdo používají datové připojení, tak zde jede plně LTE (4G) pro operátora T-Mobile.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře teplé a velmi čisté, teplota moře měřená teploměrem 29-32 stupňů, dle větru, který vodu během noci promíchal. Přístup do moře po ocelových schůdcích, kdy od břehu po cca 10 metrech se mohl člověk postavit a vodu měl po prsa. V okolí cca 100m jsou písečné pláže s pozvolným vstupem, taky pěkné a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí je městečko Pefki, zde je plno restaurací a kaváren, jdou zde půjčit auta i skútry, skútr 125 cm3 jeden den 30 EUR, 3 dny 70 EUR, týden 110 EUR. Je to město, kde to žije, pěšky cca 15-20 minut chůze, bohužel kolem cesty převážně bez chodníků, večer je dobré si raději svíti mobilem, aby vás bylo vidět. Balík vody v hotelu stojí 3 Eura v městečku v marketu 2 Eura.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Kdo se nejede na dovolenou jen najíst, ale chce si odpočinout v klidu a pohodě, tak to se mu v tomto hotelu určitě splní. Jízda z letiště do hotelu cca hodinu a čtvrt, podle toho, kolik hotelu zavážejí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání