Napsat recenzi

Strach a hnus v hotelu Ilyssion Beach Resort

Recenze hotelu Ilyssion Beach Resort *** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 11x
Recenze se líbila: 41 čtenářům
Fotografie: 41
Videa: 0
Komentáře: 0

Tak me vcera s moji tehotnou pritelkyni vyhodili na ulici po jeden a pul hodine pobytu v tomto hotelu. Dovolil jsem si napsat online recenzi na google (kterou hned nechali googlem smazat - maji v tom evidentne jiz velkou a dlouholetou praxi), pote mi zavolali z recepce, ze se tam mam dostavit kde my bylo sdeleno, ze mam do 15 minut opustit hotel. Hotel je v hroznem stavu a neodpovida vubec standardu, ktery propaguje. Jsem ve spojeni s dalsimi zakazniky, kteri maji podobne zkusenosti. Silne nedoporucuji zde travit svou dovolenou. Prikladam i fotografie.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Prasat v chlive maji lepe uklizeno nez tomu je v tomto hotelu. Vsude smrad, plisen, rozbite vybaveni, sadrokarton odpadavajici ze stropu a sten. Na pokoji se radeji nekoukejte pod postel a nabytek. Vzit do ruky zachodovou stetku silne nedoporucuji - byla plna fekalii. Zrezle klimatizace apod.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Nastesti mne vyhodili drive nez jsem stacil ty jejich dobroty ochutnat. Kdyz vedeni hotelu nevadi jaky bordel hosti mohou videt, tak jak to asi musi vypadat na mistech kam host nevidi, treba v kuchyni. Nedal bych si tam ani balenou vodu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Personal arogantni a vedeni hotelu jeste vice. Nema s nimi vubec cenu cokoliv resit a uz vubec si na neco stezovat. V lepsim pripade Vas vyhodi. V horsim Vas napadnou jako jednoho madarskeho turistu co tam byl pred tydnem.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Plaz a more vypadaji pekne - tak daleko jsem se, ale nedostal tak nemohu s klidnym svedomim uplne hodnotit.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okoli hotelu pokud nehodnotite spustly a osunteli areal celkem jde, jen naproti se zrovna stavi nove asi apartmany, tak to asi muze nekomu vadit - opet nemohu uplne hodnotit, neb jsem se tam moc neohral.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Neposlal bych do tohoto hotelu ani sveho nejvetsiho nepritele. Rozhodne nedoporucuji nikomu tam jezdit - rozhodne ne tomu kdo si chce dovolenou uzit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 66 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání