Napsat recenzi

Varování pro případné klienty

Recenze hotelu Ilyssion Beach Resort *** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 351x
Recenze se líbila: 328 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem je bohužel špatný, nejhorší z mých 6-ti předchozích pobytů v Řecku.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Pokoj průměrný, nějaký hmyz, starý nábytek (to by až tak nevadilo).WC bez okénka nebo ventilace to už je horší.Vedle stěny pokoje byla kuchyně,takže od rána do cca 11,30 večer jsme neustále poslouchali jak se mlátí hrnci.Klimatizace měla poruchu na regulaci,takže pouze poloha zapnuto(a v noci zima) nebo vypnuto-takže zase horko.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Strava je nudná.Takřka žádná zelenina(okurka1x,rajče 2x,paprika žádná) pouze každý den krouhané syrové zelí s rajčetem asi v poměru 1 hlávka zelí na 1 rajče.Mimo melounu nic-žádná broskev,jablko nebo jiné ovoce.Výdej stravy je taky svérázný-2 řady ohřívacích nádob za sebou,takže ze zadní nádoby většinou přepadávalo při nabírání jídlo do předních.Tím vznikaly např.kouzelné chuti polévky do které padaly masa či kousky ryb,hranolků či těstovin.Zrzlina žádná za celý pobyt ,1 druh zákusků k večeři-to mi nijak nevadilo,k životu to nepotřebuji ,ale ti,kdo se na to těší budou zklamáni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Personál hotelu byl netečný . Obsluhu v jídelně zabezpečovali slušní kluci z Ruska. Uklizečky byly místní a když jste jim řekli ať příjdou uklidit později, tak pokývali hlavou a stejně si dělali co chtěly. Ale to nebylo podstatné, barmani u baru unavení a bez života, asi už toho mají dost. Nesmutnější postava je paní majitelka. Pokud chcete něco koupit v jejím hotelu je to v pohodě. Pokud máte nějaký problém tak bez výjimky zamítnuto.

poprvé v Řecku jsem zažil, že WIFI v hotelu byla placená. Všude jinde byla k dispozici, tady 4 Eura na den. Rovněž bylo velmi zvláštní, že lehátka na pláži u hotelu byla placená, to jsem taky ještě nezažil. Bez placení byla pouze u bazénu, tam bylo celkem plno, ale kdo by ležel u bazénu když jsme jeli k moři.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

To je snad jediné, co bylo bez chyby. Moře teplé, čisté, pláže jak pro děti a tak část s omezeným vstupem do moře, takže děti tam nemohly a byl tam relativní klid.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

je to na osamoceném místě,ale obchody(2 markety) jsou dostupné cca 10 minut chůzí

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Smutné zklamání. Za tu cenu to rozhodně nestojí a nikdy se nechystáme se tam vrátit. doporučuji si přečíst ještě další recenze a pokud můžete, tak se ubytujte jinde.

V dalším dotazu pod tímto rámečkem se nás cestovka dotazuje ,pro koho je tento hotel vhodný. Chybí mi tam kategorie-"pro lidi které nemáte rádi a chcete jim udělat nějakou nepříjemnou vzpomínku"-tak právě pro ně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 66 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání