Napsat recenzi

Zadařilo se

Recenze hotelu Lesvos Inn Resort & Spa **** (Řecko - Lesbos - Paralia Pyrgi Thermi)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 216x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • balkony balkony
  • jídelna jídelna
  • jídelna z druhé strany jídelna z druhé strany
  • romantické lampy romantické lampy
  • bazén s dřevěnou dlažbou okolo a pláží hned po pár schůdkách dolů bazén s dřevěnou dlažbou okolo a pláží hned po pár schůdkách dolů
  • stylová chodba, po které jsme chodili rovnou k moři stylová chodba, po které jsme chodili rovnou k moři
  • hotel hotel
  • vodovodní baterie vodovodní baterie
  • pláž pláž
  • vstupní hala vstupní hala
  • stylový psací stůl v hale stylový psací stůl v hale
  • východ slunce z horní terasy východ slunce z horní terasy
  • hotelová  zahrada v raním slunci hotelová zahrada v raním slunci
  • pohled na zahradu a bazén pohled na zahradu a bazén

Hotel s úžasnou atmosférou!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Zařízení hotelu nás uchvátilo už při vstupu. Krásný stylový nábytek, stylové tapety, vitríny se sklem, dřevěná dlažba kolem bazénu...

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo kvalitní a rozmanité, hodně využívané zeleniny na různý způsob

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Ze služeb jsme využili jenom bezplatnou dopravu mikrobusem do hlavního města Mytiliny, které je vzdáleno pouze 16 minut jízdy.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž je hned u hotelu. Je písčitá, úzká, lehátka, slunečníky a sprchy jsou zadarmo k dispozici. Nevýhodou je, že je veřejná, takže o čistotu se nikdo moc nestará. Hlavně, když rozvlněné moře vyplaví množství chaluh a je neděle. Moře je dlouho plytké s ostrůvky rostlin pod hladinou.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Je to taková výspa civilizace. V okolí jsou vykopávky a kostelíky, ale trochu hůř se k nim dostává (kromě vykopávek Thermi). Chybí kolem moře nějaká lepší cesta, kudy by se dalo navečer chodit. Dá se kolem silnice, ale ta je dost frekventovaná. A jako u většiny jižních národů všude odpadky, hlavně plasty, kolem silnice.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Byli jsme spokojeni. Ostrov jsme si procestovali autem a stálo to za to!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání