Napsat recenzi

Řecko-Lesvos, hotel Inn Resort

Recenze hotelu Lesvos Inn Resort & Spa **** (Řecko - Lesbos - Paralia Pyrgi Thermi)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 299x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená je taková, jakou si ji sami uděláte, Nabídka CK včetně fota není úplně v reálu, skutečnost je sice trochu odlišná, ale pokud nejste zhýčkaní, tak se to dá s trochou tolerance, přežít a zároveň si to užít.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Sice hotel bez 100% údržby, ale jinak fajn. Pouze neustálé upomínání personálu o obnovení chodu klimatizace. Úklid v pohodě - personál snaživý a ohleduplný. Výměna povlečení, ručníků a osušek po třech dnech a nebo na požádání. Po zanechání malé finanční pozornosti i úsměvy a poděkování.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava celkem OK, pouze snídaně mají malý výběr, vejce natvrdo stále, míchaná s různou příchutí také. Obědy i večeře celkem v pohodě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Je to prostě Řecko, personál dělá to co umí, úklid OK, ostatní úsměvy a občas siesta i v době obědů. Je to prostě jiná mentalita. Bar u bazénu je OK, obsluha je fajn, občas se na ni musí trochu počkat. Nabídka CK (limo, pivo, ouzo) je v pořádku.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Moře skvělé, pláž v pohodě, pouze množství uschlé travní hmoty před vstupem do vody. Bazén sice na foto vypadá podstatně větší, ale je čistý a udržovaný. Pouze je trochu problém s místními návštěvníky, kteří sem chodí jako na veřejnou plovku, jak k bazénu, tak na lehátka u moře. Návod: ráno si prostě dát na lehátka u bazénu i u moře ručníky. Nebo je tam nechat i přes noc, nekrade se tady.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Co napsat, směrem k moři žádný problém, směrem k vesnici - městu pole, louky a trochu létavého odpadu (pet lahve, papíry.........). Holt komunální služby nefungují tak, jako ve střední Evropě.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Lesbos je krásný ostrov, každopádně to chce auto a podívat se na jeho krásy. Myslím, že cena by mohla být vzhledem k výše uvedenému trochu přehodnocena. Ostrov doporučím, hotel ne. Asi by CK měla zlepšit služby delegáta, chápu, že toho má asi dost, ale jeho informace nejsou zcela dostačující. Navíc avizované fakultativní výlety při naši dovolené byly pouze dva, o Turecko nebyl zájem a o výlet po ostrově nebyla dostačující kapacita autobusu, proto doporučuji si půjčit auto.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání