Napsat recenzi

Dovolená pro lidi toužící po klidu

Recenze hotelu Lesvos Inn Resort & Spa **** (Řecko - Lesbos - Paralia Pyrgi Thermi)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 430x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená je vždy taková jakou si ji sami s přáteli uděláme. Řecké ostrovy jsme navštívili již po šesté a každý z ostrovů je na jiné úrovni. Lesbos lákal hlavně z důvodu, že není tak zasažen turismem, což bylo znát i na některých službách, ale pokud bych vyžadovala hotel ve středu města plném nočního života tak hotel Lesvos Inn Resort Spa nevyberu.

Mě i přátelům klidná atmosféra malého hotelu vyhovovala, když jsme toužili po vzruchu stačilo si vzít auto a navštívit hlavní město, nebo městečka na severu.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Každý den dobře uklizeno, ručníky i povlečení měněny dle potřeby.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Stravování bylo příliš jednotvárné , ale dalo se vždy něco vybrat. Neodpovídalo však avizovanému 4*+ luxusnímu hotelu. Max. 3 *.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení hotelu již mělo svou slávu za sebou. Poskytované služby nedpovídají luxusnímu hotelu. Personál hotelu snaživý, usměvavý se snahou vždy vyhovět ke spokojenosti hostů, nikdy neodmítli pomoc.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Moře jako všude v Řecku překrásné, dobrý vstup do moře. Řasy na pláži mohly být častěji odklízeny. Většina lehátek na pláži měla již odsloužíno, měla by být vyměněna, ale jako problém vidím spíš jejich nedostatek.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Kdo byl v Řecku ví, že si ostrované s pořádkem moc hlavu nelámou. Přesto při projíždce po ostrově byla krásná zákoutí, která stála za zastavení.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Dovolená se mě i našim přátelům líbila. Tento hotel bych doporučila spíš starším nenáročným klientům vyhledávajícím klid a pohodu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání