Napsat recenzi

UŽ NIKDY !!!!!!! nechápu recenzi pí. Pospíšilové????????

Recenze hotelu Lesvos Inn Resort & Spa **** (Řecko - Lesbos - Paralia Pyrgi Thermi)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 372x
Recenze se líbila: 510 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Uvedený popis hotelu a jeho služeb naprosto neodpovídá realitě. Jedná se o klamavou reklamu a tedy podvod na klienty.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Úroveň hotelu odpovídá max.2 hvězdičkám,nikoli deklarovaným 4 a půl a navíc ještě s označením luxusní.Pokoje,lobby,jídelna,prostě všechno je strašně opotřebované,rozbité,rozviklané,oloupaná barva...,plné prachu,mrtvého hmyzu,chuchvalců špíny,zatuchlé.Je vidět,že hotel nikdo nedal před sezonou do pořádku.Jediná uklízečka pracuje ustavičně,ale prostě to nemůže sama nikdy zvládnout.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strašně chudičký bufet,kuchař zpracovával suroviny snad z loňské sezony ??? Seschlá jablka a pomeranče a někdy meloun - ten byl jediný dobrý. Místo čerstvých řeckých rybek jsme dostali pangase z Číny a po celou dobu nebyl žádný gyros nebo kebab, ale zelenina byla čerstvá. Vadilo mi, že snídaně byla po celou dobu pobytu stejná - vajíčka na tvrdo a míchaná vajíčka , jeden druh sýra a salámu. V našem turnusu neměl nikdo žádné zdravotní problémy - zaplať pánbůh.Jestli paní Pospíšilová tvrdí, že bylo jídlo dobré a dalo se vybrat, tak to LŽE. Celkem tak pět druhů jídla, které bylo pořád dokola. Proč se tedy stravovala jinde???? Tenhle all inclusive !!!! by mohl být tak Etiopii!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Prezentované služby vůbec nefungují: spa je bez personálu takže masáže, kosmetika, vířivka atd. není možné používat . Bar u bazénu fungoval v nepravidelných časech, kdy se často stávalo, že něco neměli. Výběr pití žalostný z alkoholu jen ( pivo, víno, ouzo, ). Alkohol každou chvíli nebyl, na pivo se čekalo i 6 hodin !!!!!!!!!! Skleničky nacpané ledem z kohoutkové vody, aby se tam vešlo co nejméně nápoje. Ale zchvácení číšníci byli usměvaví, nicméně nemohli pro nás nic udělat pod pohrůžkou ztráty zaměstnání. Jiné to bylo v případě, že zde dorazil nějaký Řek, tomuto to obsluha donesla až na pláž, nebo k bazénu s úsměvem. Zarážející bylo, když nám číšník sdělil, že použité sklo bychom měli nosit na bar ve 4+!!!, protože ho mají málo, a přenáší si ho z jídelny na bar. Prostě super hnussssssssssssss!!!!!

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž není ani písečná ani zlatá je plná suchých řas a naplavených odpadků. Lehátka a slunečníky jsou v havarijním stavu a je jich žalostně málo,takže spousta hostů musela sedět na starých židlích, zvláště o víkendech, kdy zde dorazí řečtí výletníci. Bylo slibováno, že do bazénu a na pláž mohou jen hoteloví hosté. Na místě samém nepoznáte, kdo zde patří kdo ne- žádné rozlišení třeba pomocí barevných náramků. Bazén neměl žádný odtokový přepad byl úplně kalný a na povrchu plavaly nánosy much a mastnoty. Člověk, který jej udržoval neprováděl údržbu každodenně jak by měl. Dřevěné podlážky kolem bazénu jsou rozbité,viklají se a odlamují se z nich třísky. Na některých místech dokonce trčely rezavé šrouby. Velice nebezpečné vzhledem k návštěvě malých dětí. Jen moře bylo opravdu čisté a nádherné.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Neskutečný bordel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Pokud bych mohl na závěr říct svůj osobní názor a ohodnotit, jak moc jsem byl se službami a pobytem spokojen, jsem si 100% jistý, že kdybych byl řádně a pravdivě informován CK při výběru dovolené nikdy bych si danou destinaci a uvedený hotel na konci světa nevybral. Pokud má někdo uvedenou dovolenou objednanou a má ještě čas ji změnit určitě toto udělejte. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NIKOMU NEDOPORUČUJI - NEJVĚTŠÍ NESPOKOJENOST. PS. Nebo tam jeďte s paní Pospíšilovou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Milena: HRŮZA!!! - 27. 6. 2013 16:03

Plně souhlasím s kritikou Miloše, to co jsme zažili na této dovolené? Špína, švábi - celkově HNUS. NIKDO TAM NEJEZDĚTE reagovat

Petr: Re: HRŮZA!!! - 29. 6. 2013 10:57

Plně souhlasím s Milošem a Milenou svůj osobní názor jsem již napsal a doufám, že s tím CK bude něco dělat a nějak své klienty kompenzovat !!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání