Napsat recenzi

Hotel Roseland

Recenze hotelu Roseland's Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 850x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Cena zájezdu odpovídala dovolené. Nicméně jsme si ji užili a všem Řecko Kos Marmari doporučuji.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování jednoduché, postel, gauč, stůl s židlí, televize. Malá koupelna společná se záchodem. Odpovídalo 3* ale každý den bylo uklizeno. Měli jsme v půlce týdne vyměněné ručníky za čisté.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava nám chutnala, je to ale all in. takže se to od 5 dne začalo opakovat. Snídaně většinou: salám, sýr (pořád jeden druh), zelenina, bagety, vánočka, bábovka, palačinky, jogurty s lupínky, máslo, marmelády, med, vajíčka jsme měli na 7 způsobů, vždy výborné, nejlepší vajíčka zapečená s balkánským sýrem. Kafe, čaj, džus. Každý si vybral. Obědy: maso, většinou skopové....2x jsme měli kuřecí a 2x hovězí v podobě karbenátků, ty nám moc chutnaly. Jinak těstoviny, rýže, brambory, i luštěniny. Zelenina na místě, dezerty většinou přeslazené :) Večeře byli podobné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení pokoje byla klimatizace, která byla za poplatek 3eur/den. My jsme ji nevyužili, utráceli jsme eura za něco lepšího :) Dále televize, kterou jsme ani nepouštěli. Služby hotelu jako free wifi, fungovala 10 minut, pak to spadlo, špatné připojení, hodně lidí.....Dále internet za poplatek 1eur/ 18minut, a ten teda jel v pohodě. Personál vždy milý a ochotný, pan recepční nám pomáhal odstranit velkého pavouka z pokoje, průměr asi 8cm....nezavřeli jsme sítové dveře proti hmyzu :-)

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž písečná, čistá. Moře čisté, ráno chladnější, ale odpoledne a večer krásně teplé. Jednou jsme měli asi 1,5 metrů velké vlny, byla to paráda. Vzdálenost od moře k hotelu bohužel neodpovídá metrům, které uvádějí CK. Nám to až tak nevadilo, ale rodiny s dětmi by to měli náročnější.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotelový komplex byl hezky upravený, uklizený a příjemný. V okolí hotelu se pasou krávy a všude je vyprahlá země....málo tam prší...tak se to čeká. Nejlepší je si půjčit skútry a projet si celý ostrov, my jsme byli nadšení.....3dny/60 eur + tankování (plná nádrž asi 6 euro.)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Dovolenou jsme si moc užili, všechno jsme viděli a určitě to stojí se tam podívat. Doporučovala bych to spíše lidem bez dětí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání