Napsat recenzi

NUDA A HLAD

Recenze hotelu Roseland's Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 849x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Celkem hezký hotel, ale absolutně odříznutý od světa uprostřed polí, všecko je strašně daleko. Žádné sportovní ani kulturní ani jakékoliv jiné vyžití. Pokud nejedete vyloženě zalehnout k bazénu a nic nedělat a v noci spát, tak nedoporučuji.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Hotel je celkem pěkný a udržovaný. Největší mínus byl sprchový kout, který mel rozměry asi tak 50 cm na 50cm, takže člověk větších rozměrů by se tam nevykoupal. Hodnotila bych to jako průměr. Bylo vidět, že vedení hotelu hodně šetří na jídle, pití a zábavě. Tím svou úroveň dost shazuje.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

To byl asi největší kámen úrazu, za celý týden jsme se pořádně nenajedli....snídaně ještě celkem ušly byly téměř každý den vajíčka na různé způsoby, avšak byly studené a téměř nesolené. ovoce žádné, jediné dobré bych hodnotila bábovku. Obědy a večeře byly téměř stejné vždy rýže s kukuřicí nebo hráškem a těstoviny s nějakou omáčkou, téměř bez chuti. Normální plátek masa jsme měli za celý týden jednou, jinak samá játra a něco co maso pouze připomínalo, ale chuťově strašné, pokaždé s jinou omáčkou vypadající jako polévka z předchozího dne. Celý týden pouze jeden druh ovoce - melou - pouze k večeři. Pili jsme celý týden pouze kolu, pivo nám nechutnalo a ouzo s brendy také ne, jiný alkohol nepodávali. Jelikož jsme raději jezdily z hotelu a z tohoto letoviska pryč, tak jsme all inclusive ani moc nevyužívali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál byl fajn. Úklid každý den. Na baru příjemní Slováci :) . Služby až na jídlo, taky celkem dobré, vybavení celkem hezké. Hezký bazén s lehátky. Jeden polský animátor, jednou za den hrál s hosty vodní pólo nebo volejbal, jinak ale velká nuda...hlavně večer.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře je čisté, občas po přílivu se objeví chaluhy, ale fouká zde hrozný vítr, pokud už do vody vlezete a nestrhne vás obří vlna, tak vylezete a klepete se zimou. Pláž je strašně daleko nejbližší je tak kilometr polničkou a je to pláž jiného hotelu, takže za lehátka chtějí 30 euro za den, pokud chcete nižší cenu, tak musíte na pláž ještě někam mnohem dál. Na pláži není žádný stánek s občerstvením nebo pitím. Pokud chcete na opravdu hezké pláže s písečkem a bez větru tak směřujte dovolenou na druhou stranu ostrova - Kefalos. Půjčili jsme si skůtr a jezdili asi 20 km směrem na Kefalos na Paradise beach - tam je to nádhera a lehátka 8 euro na den. Stánek s občerstvením a pitím výborný, moc milí lidé a při větším nákupu dávají slevy či ovoce zdarma - super. Bez toho skůtru bychom však asi leželi celý týden u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Pole, pole, pole ......krávy, krávy, krávy ..... moře strašně daleko, restaurace či bary minimálně a také hrozně daleko. Lepší to bylo v Tigaki, ale to už se pěšky dojít nedá, to jedině autobusem, a taky žádná sláva. Hezký noční život a stánečky a restaurace a bary s happy hours byly v hlavním městě v Kosu, ale jelikož jsme sem jezdili asi 20 km na skůtru, tak jsme si ani ten drink dát nemohli. Mimo jiné hned vedle hotelu za volejbalovým hřištěm byla otevřená žumpa, takže to tam velice ,, vonělo" .:D

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Byla to taková hodně odpočinková dovolená...nic pro aktivní lidi...Ačkoli jsme měli all inclusive, tak jsme utratili dost peněz, protože v hotelu a okolí je nuda a ošklivo, tak si raději půjčíte skůtr nebo auto a jezdíte jinde.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 33 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ondra: Nuda? - 20. 8. 2013 21:00

Příště až si budete hledat dovolenou, podívejte se do mapy, aby jste pak nemuseli psát nesmysli o tom že tam nic není. Když chcete zábavu kupujte si hotely v centru nebo resorty a nesnižujte kvůli tomu že jste si blbě vybrali hodnocení hotelu. Někomu vůbec nevadí že je to od všeho odříznuté. :-) reagovat

Romana: Re: Nuda? - 21. 8. 2013 17:47

Ptali se na můj názor, tak jsem ho napsala....ty máš zase svůj tak si ho nech;) reagovat

Nikča: Aha :D - 8. 6. 2015 23:33

Tak jsme byli asi v jiném hotelu, protože hladem se tam rozhodně nedá trpět, ledaže se rýpete ve všem :D reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání