Napsat recenzi

Klidná a hezká dovolená!

Recenze hotelu Roseland's Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 552x
Recenze se líbila: 574 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S dovolenou jsme byli spokojeni, klidně bychom absolvovali ještě jednou. Byly jsme na týden a hezky jsme si odpočinuly. Jen upozorňuju, že jsme se nejeli pobavit a propařit celé noci, ale za klidem, hezkým počasím, sluníčkem a mořem.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Nebydleli jsme přímo v části hotelu, kde je recepce, ale cca 200m od budovy, kde se nacházely studia (nebo jak se tomu říká) a tam jsme byli moc spokojeni. Možná to bylo dané i tím, že jsme měli tiché sousedy, ale zažívali jsme klid, nestalo se nám, že bychom nemohli spát kvůli hluku, spali jsme jak mimina každou noc, pravda - krom jedné, kdy byl řecký večer a cca do 1 hod byla po celém areálu hotelu slyšet hlasitě hudba, ale to nás vzbudilo na chvilku a hned jsme se otočili a spali dál.

Při prvním vstupu do pokoje jsme byli mile překvapeni. Čisto, útulno, naprosto odpovídá 3*, kdo čeká 5*, nemůže do tohohle hotelu. Nevím jak pro ostatní, ale pro mě je nejdůležitější, abych se ničeho neštítila, aby bylo právě čisto, a to jestli pokoj vypadá luxusně a nebo už míň, není pro mě priorita. Vždyť nejedu trávit dovolenou do pokoje, tam jen spím.

Pravda je, že koupelna je malinká, resp. sprchový kout je opravdu maličký.. já i přítel jsme "hubeňouři" a i tak jsme byli rádi, když jsme měli sprchu za sebou, ve sprcháči si opravdu člověk nemůže moc vyskakovat :D Ale jak vidíte, přežili jsme to a rozhodně to neubralo na celkovém dojmu z dovolené.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Zelenina, saláty, maso, brambory, rýže, těstoviny a omáčky, dresinky, polévky, ke snídaním pečivo, vajíčka na všechny způsoby, sladké, zelenina, musli, cereálie, mléko, jogurt, ovoce, k večeři vždy nějaký dezert..

Pokud si tady někdo nenajde svý, po tom nechápu, co normálně jí. Když jsem na něco neměla chuť, tak tam bylo vždy něco, co jsem si mohla vzít a najíst se. A přítel je hodně vybíravej a oba jsme vždy odcházeli najedený, někdy i přejedený :D

Ke svačinám většinou bagetky se salámem, sýrem, salátem a okurkou.

A to, že se jídlo opakuje? Ano opakuje.. Snaží se to obměňovat, ale berte to tak, že při každém jídle máte více druhů a jak to mají udělat, aby bylo úplně po každý něco jinýho.. Opět se jedná o 3*, chceteli luxus, jeďte jinam a neočekávejte ho tady.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Všechno v pořádku. Personál je milý. Žádný problém jsme neměli. V areálu je bazén. Jinak se pro hosty snaží dělat tak 2x za týden nějaký večerní program, ať už je to ten řecký večer, nebo diskotéka. Cca od 10h funguje u bazénu bar, kde vám dají pití, kafe, pivo, víno, atd. Nám to stačilo, kdybychom chtěli něco víc, tak jedem jinam - klasika.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž do 10min pěšky od hotelu. My v tom problém neviděli, prostě jsme to brali jako procházku na pláž a z pláže. Jinak pláž moc hezká, písčitá (což na Kosu není vůbec pravidlem), měli jsme soukromí, leželi jsme na písku a další lidé byli, tak 10m od nás, takže vůbec hlava na hlavě (možná to bylo ale způsobené tím, že jsme byli v září, kdo ví). Moře čisté. První a poslední dva dny foukal hrozný vítr, že člověku vůbec nebylo horko a ani se mu nechtělo do vody, což mi docela vadilo, ale přírodu holt neovlivním.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

No tak to je opravdu nic moc... prostě pustina, kravičky, v potoce želvy - to byla taková místní atrakce pro turisty :-) Okolí prostě nikdo neudržuje, udržované jsou areály hotelů, ale to není typické jen pro Řecko, resp. pro Kos, to je většinou i jinde.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Jak už jsem napsala v úvodu,my byli opravdu spokojení a dovolenou si užily. Domů se nám nechtělo ;-)

Jeden den jsme si i půjčili čtyřkolku a projeli ostrov.. Kos je opravdu malý, ale moc hezký. Hlavní město taky stojí alespoň za zkouknutí. dá se tam dojet i autobusem, kterého jsme taky využili - upozorňuju, že až pojedete z města, bude totálně narvaný, my to tak měli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání