Napsat recenzi

Parádní dovolená na Kosu

Recenze hotelu Mitsis Family Village Beach Hotel **** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 883x
Recenze se líbila: 394 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Fantastický výhled z okna Fantastický výhled z okna
  • U hotelového bazénu U hotelového bazénu
  • Luxusní dezerty Luxusní dezerty
  • Z Kardameny Z Kardameny
  • Cestou na pláž Cestou na pláž
  • Kos Kos
  • Večerní pláž Večerní pláž

Dovolenou jsme absolvovali v termínu 13.-20.6.2016 v čistě dámské sestavě.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytované jsme byly ve dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou, s výhledem na moře, balkonem a s vlastním vstupem do bazénu (po žebříku). Ubytování moderní, prostorné, s klimatizací, televizí. Prostě paráda :)

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Množství čerstvé zeleniny, zeleninových salátů, čerstvě připravovaného masa (jehněčí, vepřové, kuřecí, ryby, mleté...), místních pokrmů a také samozřejmě tradiční jídla jako pizza a hranolky. O dezertech ani nemluvě - každý den jiné druhy dezertů. Během dne byl k dispozici bar, kde míchali poctivé koktejly a také zmrzlina, dezerty či čerstvé palačinky (nasladko/naslano). Na pláži byl k dispozici rovněž bar a dělala se tu čerstvá pizza. Nikdy se nám nestalo, že bychom někde stály ve frontě nebo že by někde byly prázdné mísy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

"Soukromé" bazény u ubytování byly max. 150 cm hluobké a pocitově mnohem teplejší než hlavní hotelový bazén (který byl poměrně hluboký). Jediný sladký bazén, který jsme objevily byl bazén u skluzavek a tobogánů. Personál byl velmi milý, vtipný a ochotný - od delegátky, recepčních, přes číšníky po uklízečky.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

K moři se dalo dojít několika cestami, nejkratší cca 250 metrů. Každých 20 minut jezdil přímo od hotelu na pláž Beach Hopper, takže komu se nechtělo pěšky, sedl na vláček a jel (cesta cca 5 minut). Do vody bych doporučila boty, písek byl hrubší, kamínky občas docela řezaly. Na pláži se daly také zapůjčit za vratnou kauci šlapadla. Pláže podél pobřeží ke Kardameně s jemnějším pískem. U města Kos naopak více oblázkové.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Jelikož se nachází v rezortu další 3 hotely, prostředí je velmi příjemné, upravené. U hotelu je i autobusová zastávka odkud jezdí každý den autobus do Kardameny (cca 3 km) za 1,8 Euro a jednou denně přímý spoj do Kosu za 3,50 Euro, tudíž jsme využily těchto spojů k výletům. Hlavní město je velmi hezké přístavní město s pevností, jekož velkou část jsme prošly, odlovily kešky, navštívily místní taverny a nakoupily nějaké suvenýry. Během celého pobytu jsme se nesetkaly ani s jediným uprchlíkem a jak říkali i místní, od ledna na ostrov nemíří žádné lodě.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dovolená se nám líbila po všech směrech, určitě doporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání