Napsat recenzi

Rozhodně ne příště!

Recenze hotelu Mitsis Family Village Beach Hotel **** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 016x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 10

Byli jsme s 10 letou dcerkou v tomto hotelu nyní v červenci 11 dní. Jsme v Řecku už po osmé, ale sem se určitě už nikdy nevrátíme. Je to odnož Mitsis Norida, určená víceméně pro klienty z východního bloku.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje jsou velké, ale jako vše v tomto hotelu, má své mínus. Tím jsou šváby (5cm velké) a všude se vyskytující mravenci. Úklid každý den, ale vůbec nám nedodali toaletní potřeby - šampony atd.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

To jediné bylo výborné. Saláty, maso, grilovaná zelenina. Jen odpoledne nenajdete u bazénu prakticky nic, kromě buchty, aby se děti trochu najedly, musíte na pláž (400m).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Malinká hala - tzv.loby hotelu. V ní naprosto nefungující a neustále vypadávající WIFI. Personál se usmívá, ale nic nezařídí.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž není písčito-oblázková, ale oblázková. Kamínky ale nejsou ostré, ale velice horké, proto doporučuji crocsky. Voda je velmi čistá, ale ne pozvolná, už po 1 m se svažuje do hloubky. Není vhodná pro malé děti zapomeňte na pohodové cáchání dětí při pobřeží. Hlavní věc je ale vzdálenost - 200 m. Není to pravda. Je kolem 400 m. K dispozici je minibus (vozítko se za nás rozbilo) pouze pro 8 lidí. Takže když se tam nedostanete, z pláže po schodech - cca. 300 schodů si trénujete kondici. Líto nám bylo zejména maminek s kočárky, to je opravdu náročné.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

V okolí hotelu není nic. Hotel je na prudkém kopci, takže promenovat se z kopce do kopce při 30 stupních večer nemáte moc sílu. Pohled na moře je krásný, ale moře je daleko.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Do tohoto hotelu už rozhodně ne. Vše je napůl, což je vylíčeno výše. Někteří lidé si to chválí, ale mnoho z našeho zájezdu spokojeno nebylo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Radim: Nesouhlas - 28. 7. 2014 19:06

V hotelu jsme byli 14 dní v červnu letošního roku, tato recenze jako by popisovala úplně jiný hotel,z nejvzdálenějšího pokoje na pláž to je 81 schodů za použití výtahu,osobně jsem to počítal,v pohodě to ušel náš čtyřletý syn.Recenze navazuje na dotazy a reakce klientů z informativní schůzky,kdy většina lidí si na vše stěžovala. reagovat

Filip: hotel bez chyby - 28. 7. 2014 19:18

Souhlasím s panem Radimem, hotel je úžasný,schody se daly vyjít bez problému. reagovat

Petr: Souhlas - 29. 7. 2014 9:19

Naopak já s recenzí souhlasím, dá se říct doslovně. Stejná zkušenost se vším. Počet schodů nevím, ty jsem nepočítal, ale pokud nebyly schody, byl prudký kopec a tím pádem by celkové převýšení mohlo odpovídat 300 schodům. Navíc jsme dostali pokoj až v nejvyšší části hotelového komplexu. Příjemné procházky po rovince prakticky nebyly možné. Možná dále kolem pláže směrem do Kardameny, ale tam nebylo nijak hezké okolí ani stromy, které by nás schovaly před sluncem. reagovat

Filip: schody - 30. 7. 2014 21:58

Rád bych se pána Petra zeptal,kolika schodům odpovída převýšení mírného kopce. reagovat

Petr: Re: schody - 31. 7. 2014 12:17

Nevím o co Vám přesně jde, nejspíš chcete být vtipný. Ke zdolání 1m je průměrně potřeba překonat 6 schodů. Geografii ostrova jsem nezkoumal, to nechám na Vás, pak si můžete jednoduše dopočítat zbytek. reagovat

Heikki: Divné - 3. 8. 2014 5:35

Pane Máťo,proč jste tam jel? V dnešní době se dájí veškeré informace zjistit.Já jezdím hlavně za mořem a sluncem.Neříkám,že ubytování není důležité.Doporučuji příště Norsko nebo Grónsko,tam pláž nebude pálit. reagovat

Kiki: Re: Divné - 3. 8. 2014 13:23

Pan Máťa jen uvádí na pravou míru právě že mylné informace cestovních kanceláří (pláž není písčito-oblázková) a ze své zkušenosti doporučuje boty. Toť vše. reagovat

Petr: Nesouhlas2 - 6. 8. 2014 20:33

Byli jsme tam ve stejny termin jako recenzent a souhlasim jen s problemy s wifi (aspon se clovek nesnazil resit emaily). Pizza (zdarma) na plazi, plazove bary a pozorny perzonal jsou rozhodne plus. Kuchyne vyborna. Co se tyce schodu k mori, tak deti 10 a 7 nemely problem. Chodili jsme asi ctyrmi ruznymi cestami. Na severu ostrova je povrch plazi o 1000% horsi. Klidne se tam za rok vratime, stihli jsme autem objet jen pulku ostrova. reagovat

Leni: Každý co má rád - 11. 8. 2014 16:12

Myslím, že nemá cenu se tady dohadovat, jestli to je nebo není dřina. Každý jak se cítí. Prostě komu vyhovuje 2x denně (pakli že chce chodit k moři) absolvovat menší túru, ať tam jede. Pokud chce spíše lenošit, relaxovat nebo to nezvládne třeba kvůli zdraví, vyberte si raději něco jiného, mohli byste být nemile překvapeni. Viděla bych problém hlavně v tomhle, jídlo je na dobré úrovni i ubytovaní (teda pokud nebudete mít zrovna smůlu), ale to se dá snad sehnat i někde jinde. reagovat

Veronika: Nesouhlasím - 23. 8. 2014 16:55

Když jste si kupoval zájezd na fotkách jste musel poznat,že okolo nic není.U cestovky je napsáno jak daleko je město. V tomto hotelu jsem byla 11 dní tohoto roku v srpnu,neviděla jsem ani jednoho švába. Mravenci zde jsou,ale ty jsou všude. Nemůžete čekat,že Vám hotel bude nabízet např. šampón. S Vaší recenzí naprosto nesouhlasím. Do Řecka jezdím dlouhá léta několikrát do roka a tohle je přesně typická česká recenze. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání