Napsat recenzi

Dovolená hezká, ale podruhé už ne.

Recenze hotelu Mitsis Family Village Beach Hotel **** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 547x
Recenze se líbila: 394 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hlavní ložnice Hlavní ložnice
  • Koupelna s WC Koupelna s WC
  • Výhled z pokoje na moře Výhled z pokoje na moře
  • Pohled na apartmány Pohled na apartmány
  • Pohled z hlavní terasy Pohled z hlavní terasy
  • Cesta v hotelovém komplexu Cesta v hotelovém komplexu
  • Dětský bazén s třemi tobogány Dětský bazén s třemi tobogány
  • Pohled na pláž Pohled na pláž
  • Oblázková pláž Oblázková pláž
  • Oblázková pláž Oblázková pláž
  • Jedny ze schodů na pláž Jedny ze schodů na pláž
  • Výtahy u pláže Výtahy u pláže
  • Autobusová zastávka pod hotelem Autobusová zastávka pod hotelem
  • Ranní terasa Ranní terasa
  • Večerní terasa Večerní terasa

Hotel jsme vybírali podle fotek a ceny, bohužel špatně zvolená kritéria. Na fotkách vše vypadalo poklidně, že si člověk odpočine v ráji. Ale naopak bylo tam velice rušno, hlava na hlavě, všude chaos, hlavně v jídelně. Cena byla přívětivá asi z důvodů, že byl hotel velice vysoko položený, všude schody, které navíc neodpovídaly standardům, takže vystoupnout jen na jeden schůdek byl problém (cca 20-25cm) natož třeba schodiště o 20 schodech. Vcelku dřina, navíc za horka. Pro starší lidi nebo děti ne moc vhodné. Vláček je sice k dispozici, ale většinou jsme se nevlezli (jen pro 8 osob) nebo se nám nechtělo čekat půl hodiny na slunci na další. Dva na sebe navazující výtahy byly také k dispozici, ale přesto nepřekonaly celkově bariéry, takže pomohly, ale ne stoprocentně. Jako rodinný hotel vhodný pro děti, bych ho asi neprezentovala. Kdo si troufne, ať tam jede, ale klid tam nehledejte. Navíc hosté z ruských republik, a není jich málo, se chovají tak, jako by jim to patřilo. Jestli se říká o češích, že plýtváme jídlem, hlavně když je to zadarmo, tak u nich to platí stonásobně. Jinak si nebojte půjčit auto. Projeli jsme zhruba 8 litrů benzínu a zvládli jsme objet skoro celý ostrov. Měli jsme ho jen jeden den a dalo se stihnout vše důležité. Cena za půjčení zaleží na typu auta, my měli Fiat Punto za 58 Euro.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje vcelku hezké, čisté, prostorné, ale klasicky málo odkládacích míst, hlavně na sušení mokrých věcí. Pár dní se dá vydržet. Jen když nás stihly dva lijáky, byl trochu problém.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídlo bylo velice dobré, chutné. Byly zde i tematické večery, takže někdy čínská, jindy indická nebo mexická kuchyně. Pokud by děti měly problém s výběrem, tak každý den byly k dispozici špagety, pizza, palačinky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Úklid bezvadný, příjemný personál, jen wi-fi bylo občas přetížené. Na pokoji bylo za poplatek, tak stejně i trezor a klimatizace. Trezor byl zbytečně předražený. Služba, která nikoho nic nestojí, by ve čtyř hvězdičkovém hotelu měla být zdarma nebo za symbolický poplatek.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž kamínková, ne moc příjemná, po deseti dnech si chodidla zvykla, ale první dny velice nepříjemné. Doporučuji neoprenové boty do vody. Ne kroksy, ty vám nepomohou, jen od horka, ale jinak raději na boso.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Vše upravené, za plotem je to spíš divočina. V resortu jeden supermarket, který je jedou tolik předražený. Vhodný pouze na nezbytné nákupy. V Kardameně je Carrefour, tam jsou ceny akorát. Např. cena stejného medu za 6 Euro je v resortu za 13 Euro. Do Kardameny není problém se dostat busem za 1,8 Euro (menší děti neplatí). Bus jezdí v rozmezí 1 až 2 hodin.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Jak se říká, dovolená bude taková, jakou si ji uděláte, proto jsme si ji užili společně moc hezky, ale příště tady už opravdu ne. I přesto děkujeme za krásných 11 dní.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání