Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 602x
Recenze se líbila: 382 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z terasy Výhled z terasy
  • Terasa Terasa
  • Pláž, která je od hotelu vzdálená asi půl hodinu. Pláž, která je od hotelu vzdálená asi půl hodinu.

Na tříhvězdičkový hotel to byla velmi kvalitní a dobrá dovolená :) Samozřejmě nedá se srovnávat s pětihvězdičkovými, ale jak říkám na tří byl velmi slušný. Podle recenzí jsme měli hodně strach do čeho jdeme, ale hned od prvního okamžiku v hotelu, bylo vše super.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování bylo skromné, postele, skříň, lednička, toaletní stoleček se zrcadlem, fén, klimatizace, televize s ČT24 a koupelna a terasa. To nejdůležitější ovšem je, že bylo KAŽDÝ den uklizeno, vyměněny ručníky, přestlané a vyměněné ložní prádlo a dokonce poskládané pyžama do tvaru vějíře, což je samozřejmě zbytečnost, ovšem každého to aspoň na okamžik potěší. Ovšem POZOR neberte pokoje s číslem 600 a více, je to po pravé straně hotelu, výhled sice krásný ovšem velký zápach z nějakého kanálu. Známí se přestěhovávali z pokoje č. 704 do pokoje č. 308 a už bylo vše v pořádku ,stejně jako náš pokoj č. 107 :)

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava byla dobrá, nebylo to nic extra, ale bylo vše co by jste potřebovali ke slušnému jídlu. Ke každé stravě byla vždy zelenina, ovoce, sýry, zmrzlina, pečivo a nějaké zákusky. Na snídani vajíčka na tři způsoby, párky, mysli, ovoce, jogurty, fazolky, nějaké slaniny, šunky, sýry atd. Na oběd většinou různé druhy salátů, zelenina, výběr ze tří mas plus ryba, různé přílohy, polévka a nějaké řecké speciality se tam také našli. Zákusky byly skoro pořád stejné, ale dali se :) Večeře byli stejné jak obědy, samozřejmě myslím složením a ne že by byly uplně stejná jídla. Když nás to jeden den omrzelo, tak jsme si zašli do pizzerie, která je kousek od hotelu :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál byl naprosto fantastický! všichni byli hrozně moc usměvaví od uklízečky až po recepční. Barmani na pool baru byli perfektní, stále usměvaví, snažili se mluvit česky, komunikovat a bavit hosty. Hlavně na malé děti byli velmi hodní a sympatičtí, se vším jim pomohli. Nejvíc bych chtěla pochválit paní co pracovala na tom baru, ta byla ze všech nejlepší, a na konci nezapomněla se s nama příjít rozloučit :)

Také chci upozornit že řekové si velmi potrpí na slušné oblečení u jídla, a tím že tam dojdete v plavkách a mokří a ještě si vezmete lehátko, je jen urazíte, proto pan číšník nemá problém takové vyhazovat, a nedivím se mu :)

V bazénu jsem nebyla ani jednou, proto nemohu soudit jaký je (ale jak jsem viděla tak většina čechů jezdí na dovolenou k bazénu, nechápu to, protože raději si mohli zajít na koupák a ne zaplatit 20 000 za moře a vlastně byt celou dovolenou u bazénu a akorát poslední den se tam jít vykoupat. To už jsme se jim jen smáli, jak hloupí jsou. :))

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž na první pohled hrůza, je uměle vytvořená, po tom co jeden den byla bouřka tak byla i zaplavená uschlou trávou z moře. Velká výhoda jsou lehátka zdarma! a to, že tím jak je ta pláž malinká tak máte všechno neuvěřitelně blízko. Pro mě ideální. Pláž byla čistá, celá pouze písečná, jemný příjemný píseček a bylo tam i volejbalové hřiště, které jsme samozřejmě využili a v tom písečku to bylo perfektní. Lehátka jsme si zabírali před 8 ráno (před snídaní) bylo nás totiž víc, tak aby sme byli vedle sebe :) jinak jak sem už psala, většina lidí byla u bazénu, takže pláž i moře volné, byli jsme tam skoro sami, kromě pár tichých lidí.

Jinak do moře se jde po třech schůdkách, nebo můžete jít dál (kde je to už bez lehátek) normálně pozvolna z pláže. Od pláže je v moři kousek písek a potom kameny (ovšem když půjdete co nejvíc doprava je tam takový řekla bych pás jen s pískem, který vede hodně daleko až do hlubší vody. Samozřejmě je to ideální pláž pro děti a pro starší lidi, kteří jen tak postávají ve vodě. Ale i pro nás to bylo výhodné, protože se tam perfektně dal hrát vodní tenis s raketkama, které koupíte v hotelovém supermarketu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu se nedá nijak zvlášť hodnotit, protože v okolí nic není :) kromě nádherné, kouzelné pláže (bohužel vzdálené 30 minut do kopce) ale rozhodně doporučuji si jeden den udělat výlet!

Další rada, když vám paní delegátka nebo pan delegát řekne, že do Kavosu jedině po silnice, tak ho rozhodně neposlouchejte! po silnici je to nepříjemná cesta, stále auta a motorky, pro děti nebezpečné a dlouhé, cca 20 minut.Proto Jděte po pláži, přímo z hotelu !! je to příjemná cestička po písku (sem tam řasy, nějaké bordel od mladých, ale žádná hrůza) dostanete se tam za 5 minut, na nádherné pláže Kavosu a stačí vyjít z pláže nahoru a jste přímo v centru :)

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Celkový dojem byl dobrý, každý rok jsme jezdili do pětihvězdičkových hotelů, tento rok jsme ovšem museli kvůli více lidem od tohoto odstoupit a najít nějaký tříhvězdičkový a rozhodně jsme si nestěžovali :) Byly tam připomínky hlavně od žen, že pláž není uplně nejhezčí, ale jak ležíte na té pláži, čtete si, opalujete se a pijete pina coladu tak vám to je uplně ukradené že není uplně jak z časopisu :) Ale jak tvrdím a možná proto jsem tak spokojená. Když jedete na dovolenou hlavně nehledejte chyby ale pozitiva! užívejte si s rodinou nebo přáteli :) Dovolená pro vás bude hned hezčí a příjemnější.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání