Napsat recenzi

Cena za pobyt neodpovídá kvalitě služeb

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 602x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybrali jsme tento hotel, neboť rádi cestujeme po řeckých ostrovech a na Korfu jsme ještě nebyli. Zároveň máme zkušenost s animačním programem CK, který se dětem např. na ostrově Zakynthos velmi líbil. V hotelu Sea Garden na Korfu byli však animátoři to jediné, o čem by se dalo s velkou chválou hovořit. Ze zbytku služeb jsme moc nadšení nebyli.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Velmi jednoduše zařízené pokoje, 1 skříň bez polic, proležené matrace, lehce cítit zatuchlina. Nejsme sice nároční - rádi jezdíme i pod stan - ale v poměru k ceně zájezdu zcela neodpovídající.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jednoduchá strava - odpovídající tomu nejekonomičtějšímu all inclusive. Žádné překvapení na snídani - opakující se 1 druh sýru, salámu, vajíčka na tvrdo/ suchá vaječina ( nebo spíše zapečená valečná melanž ). Já co nejím sladké jsem měl za 11 dní co dělat, abych si vybral. Stačila by občas nějaká pomazánka, nebo cokoli, co by zpestřilo. Obědy a večeře - vždy se dalo vybrat, občas byli i opravdu chutné jídla, které se však velmi rychle vybrali a kuchaři již doplňovali něco jiného :(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál příjemný - snažil se být milý - OK

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

To se snad ani nedá nazývat mořem. Je to ca 0,5m hluboký "rybník" se stojatou vodou ( tomu odpovídala i zelená barva, řasy, chaluhy, slizské kameny.... Ano - 40 min pěšky přes kopec krásná pláž s opravdovým mořem - tahejte tam však děcka každý den.... Ještě že jsme půjčili auto a objížděli pláže západního pobřeží.

Bazén čistý ale lehátka u bazénu katastrofa. Ca 75% všech lehátek bylo všelijak prasklých, nefunkčních nebo jinak poškozených. No a na těch funčních si lidi nechávali ručníky i přes noc ( pro personál žádný problém ).

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Řecká klasika. Kdo zná Řecko, ví že je to všude stejné. Hotelová zahrada hezká, udržovaná a za plotem bordel, odpadky - ale to není jinde jiné......

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Pokud by cena zájezdu byla o ca 1/3 nižší - asi by odpovídalo. Je jasné, že si každý nemůže dovolit 5* ultra all incl. za desítky tisíc. Zdá se mi však, že si CK pro své klubové hotely začíná vybírat ty nejhorší místa, kde už žádná jiná cestovka nechce jezdit. Pak spoléhají na to, že to animátoři všechno nějak "ututlají" večerním programem a lidi budou spokojeni. Jen aby se jim to nevymstilo.....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání