Napsat recenzi

Sea Garden Korfu

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 783x
Recenze se líbila: 340 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hezký komplex, bazén, ubytování , vyhovující strava, moře a...pláž...možná trocha kritiky.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Měli jsme pokoj (mezonet) s výhledem na moře a bazén - fajn.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava super ,ale po týdnu už jsme se těšili na řízek nebo svíčkovou... ;o)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení, služby, personál ok, animační program...tady si myslím, že mohl být pestřejší, ale to už je jen věc názoru.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Recenze, které jsem před dovolenou přečetla mě docela vystrašily, ale nakonec to fakt nebylo tak zlé. Pláž...ta betonová stěna za ní - nic moc, ale dá se. Moře...při vstupu do vody, po těch betonových schůdcích je písek, hloubka tak po lýtka, pak je pás kamenů a zase písek a pak zase šutry, tráva a pozor ježci, hloubka stále po lýtka, možná po kolena. Našli jsem si pás ve vodě, kde je na dně písek, dá se i zaplavat (hloubka i 1,8 m).

Pěšky se dá mořem dojít až na pláže Kavosu, akorát ta tráva je po břehu i v moři.

Dá se i běžet po pláži. ;o)

Cca 30 minut od hotelu je krásná pláž, pár slunečníků (platí se), krásné moře (Arkoudillas beach) ...akorát ta cesta no...pokud si půjčíte auto, motorku,4kolku...tak bez problému, my šli pěšky rychlou chůzí (dospěláci) - na cestu lépe v teniskách - trasa je hodně prašná, kamenitá a z kopce a do kopce a naopak a pořád peče sluníčko ;o)

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu ujde, jsou zde jiné hotely, takže celkem udržované, do Kavosu cca 15 minut chůzí po asfaltce nebo se dá dojít i po pláži a pak přejít ...jakoby co "centra dění". V době ,kdy jsme byli my, tak tam bylo těch anglánů fakt plno, dopoledne spí,odpoledne se koupou a v noci řádí ;o). V areálu hotelu je market, pak je kousek dál ještě jeden...myslím, že i krapet levnější...

Ještě zmíním něco pro běžce, já, než jsme zde jeli nic nenašla, tak něco málo písnu: kdo chce běhat, trasu si najde.

Po pláži od hotelu se běžet dá, ale díky naplavené trávě a pichlavým rostlinám jen v teniskách - trasa je krátká - neběhala jsem, jen jsme tudy 2x šli procházkou.

Chodila jsem běhat asfalt - cesta do Kavosu a zpět, při té zpáteční cestě jsem odbočila jakoby ven z města - tady cesta mírně stoupá...pak stoupá stále víc... ;o)

Ještě se dá zaběhnout na pláž Arkoudillas - cesta je prašná, kamenitá, betonová plata...a do kopce a z kopce

nebo na Monastery...nějaká zřícenina...

Jo a pozor na psy, někteří psi u domu nejsou připnutí, není ani oplocení a pes se rozběhne rovnou na Vás...tady fungovalo, zahnání psa šutrem...

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

My jsme byli spokojení, dítě spokojené u bazénu, my (dospěláci) spokojeni, že jsme to měli kousek do moře, animační programy jsme taky využili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Radmila: Sea garden korfu - 18. 6. 2022 12:17

Nyní jsme na dovolené v tomto hotelu.Že jde o starší hotel jsme věděli a tudíž jsme neočekávali luxus.Že je tu uzoučká pláž,i to jsme věděli,ale i přesto jsme překvapeni, jak je ošklivá a neudržovaná.Přístup do moře přímo nebezpečný.U bazénu je nakonec nejlépe.Ale co nás zklamalo,je jídlo.Velmi malý výběr a když už něco vybereme je to sice chutné,ale vše studené.Naštěstí je hezké,slunečné počasí a dovolenou si užíváme.Ale doporučení k návštěvě tohoto hotelu od nás nikdo nedostane. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání