Napsat recenzi

Sea Garden

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 1 231x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 3
  • rezavé schody od moře k bazénu rezavé schody od moře k bazénu
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • šířka pláže šířka pláže
  • betonové schody do moře betonové schody do moře
  • pláž pláž

Dobrý den.

V letošním roce 09.2016 jsem poprvé navštívila Řecko, natěšená, protože mám ráda řeckou kulturu a nikdy jsem v Řecku nebyla. Objednala jsem si zájezd s CK ****** .Po příletu na Řecký ostrov Korfu a následném ubytování ve večerních hodinách v Asprokavos , jsem se nedočkavě šla podívat na pláž. To, co se popisuje v nabídce zájezdu, že hotel je přímo na písčité , pláži, okamžitě vzbudilo mé zklamání . To co jsem viděla ,byl naprostý šok, nejen pro mě ,ale i pro mé přátele. Na písčité pláži-jak ji nazývají, se povalovala spousta odpadků, pláž měla na šířku k moři cca 3 metry a byla zakončena betonovou stěnou, ze které byl vstup po schůdcích do moře. Pokud jsem nechtěla do moře přes beton, muselo se jít několik dalších desítek metrů. Tam ale byl nános trávy, jak jí v naše delegátka Gabriela nazývala- Poseidonovou trávou. Ta prý, když se nakupí, tak přijede malý buldozer a vše uklidí, nic takového se nestalo,- nemusíme se prý ničeho štítit .OK .Z této bahnité pláže vedl spoj k bazénu přes totálně zrezivělé schody, měli jsme strach ,že pod námi prasknou, nebo si pořežeme nohy a dostaneme otravu. Mohu dodat fotografie .O sprše, která vás dělila od moře a od bazénu, ani nemluvím. Také mám fotografie. Zájezd jsme měli zaplacený na 11 dní. Bohužel již čtvrtý den jsme litovali, že jsme tento zájezd absolvovali. Jen pro vysvětlení: Měli jsme zaplacený all Inclusive. Celých 11 dní jsme snídali vejce ponořená do olivového oleje, sýr, fazole a zeleninové saláty. O to víc jsme se těšili na oběd. Marně . Každý den jen kuře-pokaždé na jiný způsob, co zbylo ,byl druhý dem mix masa .O večeři se nebudu zmiňovat nápadně nám připomínala oběd. Ze zkušenosti z jiných zemí, které jsem navštívila, jsem měla o Řecku a o jejich all Inclusive trošku jiné představy. Pití alkoholické i nealkoholické bylo v pořádku ,ale na občerstvení mezi snídaní-obědem a obědem- večeří, byla na baru jen malá vitrínka ,kde po celou dobu byly šátečky z kozího sýra v listovém těstě. Zabrousím k animátorským programům. Animátorky z ČR byly příjemné. Programy obnášely-chytání násady od koštěte, chytání ping-pong míčků atd.. Nic O historii Řecka, žádné řecké písničky nic .... V CK kde jsem smlouvu uzavírala jsem se jasně ptala paní V. H. ,jestli na animátorských večerech bude např. Řecký tanec, nějaká historie Řecka atd. Paní ,která se mnou smlouvu uzavírala ,mě přesvědčila o tom, že ano. Nic takového se nestalo. Po přetlumočení naší delegátce Gabriele , se nám skoro vysmála, jak nám někdo něco takového v CK mohl říct. Delegátka se nás a ani jiných klientů nikdy nezeptala, jestli jsme spokojeni s ubytováním ,jídlem, animací atd... Závěrem chci jen říct, že tento zájezd absolutně nedoporučuji ,za nás nejhorší dovolená !!!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Starý oprýskaný nábytek,všude plno komárů, vos a hladových,vychrtlých psů.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Stále stejná jídla,snídaně salám,sýr,volská oka utopená v oleji,jídlo po celou dobu studené. Měli jsme zaplaceno all Inclusive,ale u baru při bazénu jsme našli jen miniaturní vitrýnku a jeden druh šátečků s kozím sýrem-nic víc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

personál v hotelu příjemný,až na nějaké jedince.Restaurace nám připomínala zájezd ROH.Žádné ubrusy,jen holé stoly a po celou dobu snídaně,oběda a večeře neuvěřitelný rámus,při sklízení talířů a příborů.Porcelán a příbory peronál házel do připraveného vozíku,takže jsme se ani neslyšeli.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Všude špína,oprýskané zdi,rezavé schody a prastará sprcha.Vstup do moře přes beton,nebo několik metrů přes hnijící trávu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Nikam se nedalo jít,pouze do cca1.5 km vzdáleného městečka.Nic víc.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Naprostá katastrofa!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lada: reakce - 13. 7. 2017 21:52

tak s Vámi bych chtěl mít dvojdomek reagovat

eliška: Sea Garden - 19. 7. 2017 21:00

já s vámi ne,pokud jste tam byla a máte opačný názor reagovat

Vlaďka: Sea Garden - 6. 9. 2017 14:55

Vrátila jsem se 3.září, byla jsem v Řecku potřetí,tady poprvé.S některými vyjádřeními musím souhlasit - pláž, betonová zídka,schody.Ale s jídlem jsme byli moc spokojeni - snídaně : kompotované ovoce-ananas,broskve,hrušky,ovocný mix,výborný řecký jogurt,med,syrová zelenina,olivy,sýry,šunka,z teplého dušená zelenina,houby,párečky,slanina,vejce smažená,volská oka,vařená,káva,čokoláda,džusy,čaj.Obědy - ryby,krůtí,vepřové,kuřata ,pizza,přílohy hranolky,brambory,rýže,těstoviny,různé druhy omáček,dušená i syrová zelenina,ovoce,kromě kávy atd.i bílé a červené víno,zmrzlina, stejně pestré byly i večeře,navíc polévka.Protože mezi jídly byly 3,5 hodinové přestávky, tak nám stačila zmrzlina ubazénu a pití,kam by se nám to asi vešlo?Dětem chutnaly ty kousky jak píšete z vitríny,spíš ty se špenátem.Navíc jsme byli na výletu lodí do Modré laguny,paráda,nadšeni byli i ti,kdo jeli na okruh ostrovem.Pěšky jsme byli na pláži vzdálené asi 2km na západ -byla nádherná,ne jako u hotelu,taky jsme byli u zříceniny kláštera,taky příjemná procházka,Být tam déle,určitě bych si půjčila auto a projela po ostrově po zajímavostech jako někteří z naší sestavy.Jo a fakt mi tam ještě vadily vosy,ale....někde jsou medúzy v moři,někde ježci,tady otravovaly vosy.Nesmím zapomenout na animátory, byli na 1*. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání