Napsat recenzi

Sea Garden - Prvni a poslední dovolená přes tuhle cestovku

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 592x
Recenze se líbila: 380 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Nebudu nijak komentovat jídlo, ubytování, teplou vodu (pokud vůbec tekla).

Všechny negativní recenze jsou pravda a skutečně nenechte se uchlácholit cestovkou.

Nechápu a nerozumím tomu kdo dá kladnou recenzi.. kladnou recenzi musí snad napsat sama cestovní kancelář.

Pokud si nepůjčíte auto, motorku, čtyřkolku a nezačnete cestovat po okolí tak na rovinu říkám můžete zůstat doma a sedět na zadku. Kde můžete mít aspoň dobré pivo nebo jakékoliv nealko. (tam mají pouze džus s prášku) :(

Personál byl skvělý ale to vám bohužel nevynahradí ten pocit, že jste v továrně kde chtějí vydělat co nejvíc a nedat nic..

Všichni lidé co tam byli měli stejný názor. Zkrátka už nikdy.....

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Uklízečky byly vstřícné a milé..

Není to na 3.5 hvězdičky

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jako ty jídla chuťově nebyla spatná ale mořské plody v podobě rybích prstů to nechceš....

Prostě v kuchařích ten problém nebyl

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personálu bych dal více hvězdiček ale mám hodnotit i vybavení.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Nevšiml jsem si žádné pláže.. bohužel.... Moře? jdete 30 metrů a stále 40 cm vody,.... :D

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Bordel a špína (skvělé na večerní procházky)

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Celkový dojem: personál skvělý.

Přístup cestovní kanceláře byl hrozný bohužel tyto informace jsme se dozvěděli pár dnů před odletem.. a nedalo se nic dělat. S cestovní kanceláří nebyla řeč nedal se zájezd vyměnit... prostě nic... Opravdu lidi jsem normální člověk a nepotrpím si na luxus ale tohle vás opravdu naštve..

Jsou tady možnosti pro koho je tento hotel vhodný: Sám za sebe říkám.:

Pro majitele a cestovní kancelář.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ronrogers: thanks - 16. 3. 2017 12:26

Great post.Happy to hear holiday happiness.Love to read your post and I gets lots of things related to this subject very well.Its a good article and you are sharing this is in an effective manner.Thanks a lot for sharing.If you need essay writing services details for essay works.Or do you have to write an effective essay for school competition? Please takes helps from authorized services that are available on web. Visit best essay writing service if you want more writing tips and guidelines. reagovat

Simona: Vše je pravda - 23. 8. 2017 21:58

Byli jsme tam v roce 2015.Bohuzel jsme vybrali spatne. Jedine,co bylo dobre byl animacni program. reagovat

Eva: Re: Vše je pravda - 1. 10. 2018 11:44

Musím potvrdit vše, co se zde píše. Včera jsme se vrátili a ještě nikdy se mi nestalo, že bych se už ve čtvrtek těšila z dovolené domů. Bydleli jsme na pokoji 201A a nebojím se ho nazvat vlhkou, plísní prosáklou kobkou. Na zdech byly přibližně v půlce pokoje plíseň a opadávající barva, kterou již plíseň rozežrala. V televizi jel jeden program, voda tekla vlažná asi po 10 minutách. Zařízení jak z roku raz dva. Postele s pružinovými matracemi, ze kterých už druhý den máte odrovnaná záda. Byli jsme totálně znechucení z celé dovolené. Pláž otřesná, jídlo pořád stejné. A to se nepovažuji za kliena, který by si neustále na něco stěžoval. Tady jsem ovšem podala reklamaci. Teď čekám, jak se k tomu cestovní kancelář postaví. Předpokládám, že bude taky zamítnuta ve všech bodech. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání