Napsat recenzi

Neanonymní hodnocení - manželé Krausovi

Recenze hotelu Hotel Borgo Del Sole *** (Itálie - Sardinie - Marina di Sorso)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 347x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Celkově hodnotíme: služby a stav hotelu odpovídaly ceně zájezdu.Pokud byl někdo nespokojen,nechť si příště zakoupí zájezd za 35.000,- na 8 dní a ne za 21.000(bez slevy)na 11 dní. Pak bude kritika na místě.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Ubytování určitě nemůžu hodnotit jako 4 hvězdičkový hotel....ale rozhodně nebylo tak hrozné,jak je uvedeno v předešlé recenzi.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Se stravou jsme byli spokojeni.Pouze 2 páry z našeho zájezdu měly výhrady(podotýkám ke všemu a ke všem).Forma bufetu nám vyhovovala a to,že někdo chodil na snídaně a večeře pozdě(nabízené menu již nebylo kompletní) je jeho problém.Každý měl možnost si vybrat ze široké nabídky pokrmů,teplých i studených.Jídlo chuťově velmi dobré(vaření je můj koníček,vím o čem mluvím).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,9/5)

Personál úslužný,srdečný.Vybavení pokoje v normálu.Recepce bez chyby.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Moře studené....to není věc CK že? Pláž - čistá,místy černý písek(typický pro tuto oblast)

Okolí hotelu  průměrně (1,8/5)

Některé budovy již dlouho nevyužívané,tudíž ve špatném stavu...

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Co nám vadilo nejvíce?Asi neustálé připomínky a kritika některých "účastníků zájezdu".Myslím si,že nejsem nenáročná co se týče ubytování a stravy,ale i když mám určité výhrady,tak celkově mohu doporučit.A opět kladu důraz na to,že CENA odpovídala celkové KVALITĚ.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

beranová: Divím se. - 7. 12. 2013 18:00

Připadá mi,že jsem nebyla na dovolené na stejném místě jako vy,ale byla.Jste asi ti lidé,které kdyby šoupli do jeskyně,tak odkývou,že je to v pořádku a že jsou spokojeni.Jen pomáháte ck Boš klamat potencionální zákazníky. reagovat

Krausová Dagmar: Re: Divím se. - 8. 12. 2013 23:56

Nebuďte hloupá...asi jste špatně četla:Nebyla jsem na do volené poprvé a trvám na tom,že si příště máte koupit zájezd na 8dní za 35.000,- a ne za 19.000,- na dní 11.A co se týče jeskyně,ráda bych to zkusila.Tam jsem ještě opravdu nebyla.Vy asi máte zkušenosti že???Můžete mi poradit,která byla dle Vašich představ?Děkuji Krausová reagovat

Jan Herold: Sardinie - 18. 6. 2014 22:46

Byl jsem v tomto resortu v září 2013. Dovolená to byla nepodařená ale toto nepřičítám cestovce. Nevyšlo počasí, to se ale stává. Pobyt jsme měli bez stravy, to abychom lépe poznali místní kuchyň. Obchod byl opravdu vzdálený cca 500m (v pravo) a měli tam vše potřebné. Večer jsme chodili do vynikající restaurace vzdálené cca 400 m (v levo) od resortu. Ty dvě slovenky na recepci byly příjemné a když byl problém tak pomohly. Opravdu problém byl v počasí - byla zima a pršelo, za to ale nemůže cestovka. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání