Napsat recenzi

Hotel borgo del sole

Recenze hotelu Hotel Borgo Del Sole *** (Itálie - Sardinie - Marina di Sorso)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 272x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na Sardinii jezdíme již několikátým rokem, ale tohle byla asi nejhorší dovolená, co se týče ubytováníCelkový dojem byl špatný, vhodné tak na dětské tábory

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Na fotkách vypadá ubytování celkem hezky. Ale při příjezdu je člověk zklamaný. Byli jsme v apartmánech, velmi tmavé místnosti. Nefungoval trezor, koupelna celkem hezká. Pokoje působily zatuchlým dojmem. Někteří hosté dokonce mluvili o tom, že v jídle našli myšší bobky....

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Stravu jsem měli vlastní a dobře jsme udělali, všichni hovořili o jednom a tom samém jídle každý den...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,9/5)

Hotel na fotkách vypadal udržovaně, ale v reálu byl velmi zanedbaný, bylo vidět, že se měl dobře tak před cca 10 lety. Nyní neudržovaný areál. Při příjezdu nás překvapil místní obchůdek, kde byl velmi omezený sortiment (těstoviny, voda, křupky, kečup, koště a hadr). Pultové zboží jako jsou uzeniny a sýry (které mimo jiné jsou na Sardinii vyhlášené a skvělé) byly plesnivé, vypadaly jako, že jsou to pozůstatky z minulého roku. Důvodem prý byla začínající sezóna. V areálu bylo celkem dost hostů....

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Přístup k moři pro matku s dítětem, či špatně mobilní osoby velmi nevhodný. Bez pomoci jiné osoby jste neměl šanci se k moři dostat. Na pláži byl velmi jemný černý písek, ale to se dalo zvládnout, jinak pláž vhodná pro malé děti, velmi dlouho trvalo, než jste se dostali do místa, kde se dalo plavat.

Okolí hotelu  průměrně (1,8/5)

Bez auta jste byli odsouzeni být pouze v hotelovém komplexu, do města daleko, obchod cca 500 mětrů po silnici, dvě restaurace v dosahu cca 500metrů, ale také cesta po silnici. Jinak jste se nikam nedostali. Místní autobusy zde jezdí tzv.. po Sardinsku, kdy se jim to hodí, takže ani to se spolehnout nedalo. Auto jsme si půjčili a tudíž nás to zas tolik neštvalo, v dosahu je pak spousty krásných míst.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

špatný, už vždy jen opět po vlastní trase a zlaté campy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání