Napsat recenzi

Zkažená dovolená díky CK BOŠ, s.r.o.

Recenze hotelu Hotel Borgo Del Sole *** (Itálie - Sardinie - Marina di Sorso)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 2 282x
Recenze se líbila: 584 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 6
  • Bazén Bazén
  • pláž pláž

Sardinie je sice právem nazývána perlou středomoří, avšak to nemůžeme říci o kvalitách a službách tohoto hotelu. Navíc během našeho pobytu byl v hotelu ubytován italský tábor (cca.200 dětí). Bez vypůjčeného automobilu, bychom tento pobyt zařadili mezi naše nejhorší zážitky z dovolené.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Ubytováni jsme byli v prostorném, poměrně pěkném hotelovém pokoji s balkonem a výhledem na moře. Bohužel na stropě pokoje se nacházela plíseň a měli jsme problém se zamykáním (a nebyli jsme jediní). Koupelna byla sice prostorná, ale v v jejím rohu byl malý sprchový kout s plytkou vaničkou a špinavým závěsem, teplá voda tekla pouze občas. Odvětrávání koupelny a WC nebylo k dispozici.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Předem jsme si objednali polopenzi u ck a nemuseli jsme řešit potíže s jejím přiobědnáním na místě. Strava byla jednotvárná, chudá, neodpovídající standardu.

Snídaně: neustále se opakující jeden druh salámu, jeden druh sýru, jeden druh bílého pečiva, jeden druh sladkého pečiva, marmelády, vejce na tvrdo a bílý jogurt, úplná absence čerstvé zeleniny a ovoce. 15 min. před ukončením výdejní doby již nabídka nedoplňována, Večeře: absence teplých příloh, chybí pivo zdarma, chybí čerstvé ovoce (např. meloun, pomeranč..), olivy, paprika...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,9/5)

Jeden z největších problému byl znečištěný bazén, ve kterém plavaly žlutozelené skvrny, které se personálu nedařilo likvidovat. Odpadky u bazénu nejspíš nikdo neuklízel.

Personál neuměl jinak než italsky až na dvě milé Slovenky v recepci. K italským hostům měl personál celkově odlišný přístup než k českým a slovenským turistům. Nepodařilo se nám s nimi vyřídit ani výměnu žárovky v koupelně.

Wifi v recepci fungovalo sporadicky.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Největším zklamáním pro nás byla místní pláž s černým pískem (z dálky připomínal svojí barvou asfalt). Pláž nebyla upravená, byly na ní odpadky, chaluhy a drahý plážový servis (15 eur/set). Hezčí pláž je odtud vzdálená asi 3-4 km.

Moře bylo čisté a teplé s pozvolným vstupem do vody.

Okolí hotelu  průměrně (1,8/5)

Hotel se nachází v rozlehlé zahradě, která však není zalévána a udržována. U hotelu se nachází nevyužité a rozbité budovy a prázdné výlohy hotelových obchodů. Kolem celého areálu není nic kromě jednoho malého marketu a jedné restaurace.

15 km od hotelu se nachází krásné městečko Castelsardo, které doporučujeme navštívit.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Tento hotel i služby CK BOŠ nikomu nedoporučujeme. První dny v hotelu pro nás byly velkým zklamáním. Ačkoliv se na Sardinii někdy v budoucnu jistě vrátíme, rozhodně ne do tohoto hotelu a s cestovní kanceláří BOŠ a zprostředkovatelem CK Likotour, Brno.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

SARD: kritika - 28. 12. 2013 14:13

Strava jednotvárná určitě nebyla. Musíte si uvědomit, že sardinská kuchyně je jiná než ta česká. V tomto případě vám nebudou vařit česká jídla, o kterých se možná nedozvěděli nic. Pivo jste si mohla koupit, už tam bylo zadarmo víno a studené nápoje, kvůli vám tam nikdo nebude davat vše v ceně. S tím, že je obcod daleko musíte počítat nebo se zeptat. Personál byl vstřícný. Ale musíte umět mluvit. Zahrada udržována byla. Kvůli vám tam nebudou tvořit rokokovou francouzkou zahradu. To že bazen byl špinavý je pravda. Ale když tam leze každý z moře a od opalovacího krému je pochopitelné že se bazén nemůže čistit každý den. K moři jako je někde kamenitá pláž, tak je někde i černý písek. Chaluhy nikdo neovlivní příliv je příliv. A to že někde jsou odpadky je to samé jako v českých lesích. Měla jste si připlatit za soukromou pláž. Osobně si myslím, že jste ten typ lidí co kritizuje vše co může aby vše očernila. reagovat

Dana: Re: kritika - 3. 1. 2014 13:47

Vážený(á), prostudujte si laskavě i ostatní komentáře, nejsme jediní, kdo byl zklamán. Vše co bylo popsáno jsou fakta, která svým arogantním komentářem nezměníte. reagovat

zdenek: Re: kritika - 8. 5. 2014 21:24

asi tak jak ptacka chytaji pekne mu spivaji tak se chova ck *** jak zaplati usmev jak kritika napisi ze si mate zajistit soukroumou plas ta cestovka davno by mela skoncit ne jednoho klijenta napalili byl sem snima jak kenpu tak na hotelu kemp el pinar by meli zavrit ani prasata tak nemaji postele spina plisen ale nikoho to nezajima higena tam nechody a majitele si masti kapsu roki a roki kdys us je stesujete umi stoho ven mi setrime dloho aby sme jeli na dovolenu a misto toho jen spina hotel jeste dobry ale take nic moc za tu cenu a nebo zmasu prispevki ktere se jim nehody reagovat

emily wernerová: ck **** - 22. 2. 2016 19:49

Ano, však CK B** loni v prosinci ukončila svoji činnost - slušně řečeno, jen je mi líto těch, co si u ní zakoupili zájezd a teď již s nimi nikdo nekomunikuje......Raději volit větší cestovky, je to jistota. reagovat

renata: podvodnici - 12. 4. 2016 22:24

všem kdo měl tu čest se setkat ck **** začali v španělsku kde dělali podvody na majitele kenpu kde dluži oprovske penize a hoteli kde jěn zlomek penez zaplatili kde hromadně podavali žaloby v kenpu el pinar kosta brava v chatkach ani prasata by nebyla a oni majitele tam posilali klienti na dovolenu kde jim oni nemale penize brali museli doslova utec ze španělska a začali vesele hrabat cicilie italie tam si každy stěžoval byli jěn duchotci spokojěni ktere byli stale klijěnti co jim do zatku lezli a oni jim davali jako slevi byla sem tam take ale to co sem viděla se to neda popsat chtěla by vidět pani majitele aby si lehli do tich postele madrace ot krve plisen sprchovacich kotech slišela sem že pani majitelka měla povlečeni co klijěnti pod tim spali davala svemu psovi doufam že už nikdy nebudu podnikat ale oni sou tak mazani že se obevi jine cestovki reagovat

Radical: Re: podvodnici - 19. 7. 2016 20:15

Ty woe Renato příště raději nepište nic.. když Váš příspěvek člověk čte, musí zákonitě nabýt dojmu, že jste retardovaná... V životě jsem neviděl takového idiota s kadencí 4 hrubky na 5 slovnou větu :-))))) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání