Napsat recenzi

Hotel Maremonti je opravdu naším druhým domovem

Recenze hotelu Hotel Maremonti *** (Itálie - Ischia - Panza)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 367x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Maremonti - terasa u bazénu s termální vodou Hotel Maremonti - terasa u bazénu s termální vodou
  • Hotel Maremonti - bazén s termální vodou Hotel Maremonti - bazén s termální vodou

Po roce jsme opakovaně při své dovolené využili služeb hotelu Maremonti v Panze na ostrově Ischii a můžeme konstatovat, že se stal opět naším druhým domovem. Po zkušenostech z loňska splnil - ba dokonce předčil - hotel této kategorie všechna naše očekávání.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování na velice dobré úrovni. Úklid pokoje a sociálního zařízení včetně výměny osušek každodenně v té nejlepší kvalitě. Kvitovali jsme, že není na pokoji TV - nepřijeli jsme na sledování cizích TV programů, ale užít klidu a pohody nabízených hotelovými službami a krásami ostrova.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jedním slovem báječné. Jak jsme již jednou uvedli kombinace italské a částečně české kuchyně je to, čím nemůže strava nikdy zklamat. Každý host má možnost výběru hlavního menu a je jen na něm, které kuchyni dá přednost. Množství jídla bylo takové, že jsme zvláště po večeřích měli pocit přejedení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení a služby hotelu Maremonti jsou na velmi dobré úrovni. Dá se dokonce říci, že jsou na vyšší úrovni, než představuje počet hvězdiček. Vysoce ceněným momentem je, že s majitelkou hotelu, Češkou paní Zdenou, duší celého podniku, je možno komunikovat česky a lze se tak spolehnout, že nebudete mít na ostrově žádný problém. Personál hotelu je velice sympatický, příjemný a vstřícný, částečně komunikující i česky. Vítaným bonusem je odvoz a dovoz zájemců do termálních parků Tropical a Poseidonovy zahrady v rámci služeb poskytovaných hotelem.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Návštěva ostrova Ischia umožňuje variabilitu naplnění zájmů každého návštěvníka. Možnost kombinace pobytu na pláži u moře nebo pobyt v parcích s termální vodou představuje něco, co je neopakovatelné na tak malém teritoriu. U hotelu je i bazén s termální vodou s dostatečným počtem slunečníků a lehátek, kde jsme také strávili příjemné chvíle.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel Maremonti se nachází jen kousek od centra městečka Panza v klidové zóně na přístupové komunikaci směrem k světoznámému Sorgetu. Hotel má svou pěkně udržovanou terasu, která nabízí velice příjemné posezení, obsluhu a výhled na San Angelo a ostrov Capri - rádi jsme této možnosti využívali. Zastávka hromadné dopravy je situována několik desítek metrů od hotelu, do centra Panzy s dobrou obchodní sítí je to cca 400 m, V centru je možnost procházek i návštěv typických italských barů a pizzerií.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Hotel Maremonti nám jen potvrdil, že při jeho volbě v roce 2015 jsme se nemýlili. V tomto malebném prostředí s výborným a milým personálem, kde jsme našli také české přátele, kteří se do tohoto hotelového zařízení opakovaně vrací, chceme prožít i další dovolenou v roce 2017.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání