Napsat recenzi

Hotel Maremonti se stal naším domovem

Recenze hotelu Hotel Maremonti *** (Itálie - Ischia - Panza)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 294x
Recenze se líbila: 404 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolenou na ostrov Ischia jezdíme pravidelně a loni jsme se utvrdili v tom, že je to zaslíbený kout světa, kde nalézáme stále nová kouzla. Pobyt v hotelu, vybavení a domovská atmosféra nás při našem pobytu v letní sezóně 2015 velice mile překvapily. Tato skutečnost nás natolik oslovila, že i letošní 10-ti denní dovolenou prožijeme v hotelu Maremonti. který nám ze všech ubytovacích zařízení nejvíce vyhovoval.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Velice příjemné ve 2 lůžkovém pokoji s kvalitním sociálním zařízením a balkonem. Z něho je neobyčejně krásný výhled na romantické Sant´ Angelo a ostrov Capri. Hotelový pokoj a sociální zařízení byly vždy perfektně uklizeny.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Stravování v kombinované nabídce italské a částečně české kuchyni. Dává možnost výběru podle nálady a chuti klientů. Strava byla vždy chutná a v přiměřeném množství.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Umístění hotelu v této části ostrova Ischia, poblíž centra městečka Panza, je z našeho pohledu pro návštěvníky značně příznivé. Vybavení hotelu je na velmi dobré úrovni pro klientelu, která hledá klidné prostředí s krásným okolím. Jazyková bariéra téměř neexistuje, protože majitelka hotelu a část personál jsou Češi, italský personál se také snaží domluvit i třeba základními českými slovy. Personál je vždy vstřícný a příjemný. Výborná je možnost využití otevřeného bazénu se solární terasou a lehátky. V recepci hotelu je příjemné sledovat TV vysílání českých stanic. Nutno vysoce ocenit odvoz klientů hotelovým mikrobusem do St. Angela a na pláž Citara včetně návratu.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Hotel neleží přímo u mořského pobřeží, ovšem stejně jako většina návštěvníků ostrova Ischia, využíváme služby termálních parků. Pro hotel Maremonti příznivě vyznívá blízkost zátoky Sorgeto, kde je možnost využití kombinace plavání v moři a pobytu v termálních pramenech vyvěrajících v moři při pobřeží.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Situování hotelu v Panze je v přímém okolí centra městečka, kde se nachází obchody, restaurační zařízení, sakrální stavby a další možnosti vyžití. Objekt hotelu se nachází ve velice klidném prostředí, proto je tato kombinace příznivá.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Tuto recenzi zveřejňujeme z toho důvodu, že z posledního pobytu v hotelu Maremonti v Panze na ostrově Ischia máme jen ty nejpříjemnější prožitky a dojmy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání