Napsat recenzi

Maremonti

Recenze hotelu Hotel Maremonti *** (Itálie - Ischia - Panza)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 143x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Špatné umístění hotelu bez jakékoliv možnosti zábavy po večeři. Na Ischii spíše do nějakého městečka Lacco Ameno, Ischia.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Všude přítomní mravenci a především velký hluk, za což ale mohou především ostatní hluční turisté, především ruského původu. Bazén byl oficiálně před snídaní a po večeři zavřený, takže po večeři byl člověk téměř bez zábavy, pokud nešel do zátoky Sorgeto, která má večer své kouzlo, ovšem cesta zpět je fakt náročná, zvláště pro děti.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Z prvního večera se zmrzlinou a dobrou večeří se postupem týdne stalo nudné jídlo, které se stále opakovalo. Snídaně doslova, žádná obměna, ani ve sladkém ani v teplém, vlastně teplé byly jen vejce natvrdo. Večeře se také opakovaly a to především příloha brambory s omáčkou. Vrchol originality byla poslední večeře, kdy jedna z variant druhého chodu byl meloun s pršutem (ten týden podruhé) a jako zákusek byl meloun a broskve.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel jako takový čeká ještě jistě nějaká rekonstrukce, krom vymalování v příchozí hale a hezkých obrazů jsou zde prázdné vitríny a visící kabely. Koupelny na pokojích by také potřebovaly rekonstrukci stejně jako okolí bazénu.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Koupání - odvoz na pláže od hotelu - jednou jsme se do mikrobusu témě nevešli, takže doprava byla úplně stejná, jako kdybychom se mačkali ve veřejné dopravě. Pláž Sangt Angelo - absolutně narvaná, nebylo místo na koupání, koupali jsme se proto na druhé straně poloostrůvku směrem k lodím (zápach z nastartovaných motorů). Zvláštní také je, že transport na tuto pláž vlastně vůbec k pláži nedojede a zastaví asi pět set metrů od ní nad pláží Cava Grado, o které vůbec nikdo nemluvil ani náš delegát, a která je paradoxně pěkná a při pohybu ve vodě člověk zjisti, že z písku také vyvěrají na několika místech teplé proudy.

Pláž Citara je sice větší, ale veřejná část není toliko velká. Ale pláž jako taková je v pořádku, v okolí je pár restaurací, jednu dobrou jsme vyzkoušeli.

Na pláž Chaia jsme se také vypravili, ta se nám líbila, i když je u rušné silnice. Jinak v městečku Forio toho moc není.

Hotelový bazén byl na prosby ostatních turistů nakonec otevřen i po večeři a někdo chodil i před snídaní, nicméně kiosek u bazénu, který asi dříve prodával pití a nanuky byl po celou dobu zavřený.

Termály - sprchy Nitrody opravdu nejsou pro děti zajímavé, jak tvrdil delegát, že jsou v krásném parku, kde si děti vyhrají. Dále jsme navštívili park Negombo, kde přesto, že děti mohou jen do dvou bazénu s mořskou vodou, jsme si to díky krásné přírodě a pěknému moři užili. Sice je na pováženou, proč děti platí vstupné, když téměř nikam nemohou, ale to je věc komerční.

Co mě však překvapuje, proč nám delegát neřekl, že pláž patřící k tomuto parku, má i část, která je veřejná a přístupná bez placení vstupného do parku. Mohli jsme si tak užít na této opravdu pěkné pláži s krásným pískem více dnů a ne to zjistit poslední den.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Zátoka Sorgeto s termálními vývěry.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Ischia je jistě velmi zajímavá především na toulání po památkách a termálních parcích, což jistě s dvěma malými dětmi nešlo. Chybným doporučením cestovky jsme tak vybrali i špatný hotel na místě "bez ničeho."

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání