Napsat recenzi

Hote Kairos

Recenze hotelu Vila Kairos (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Seget Donji)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 476x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled ne pláž a chodník z blízké hospůdky :o) Pohled ne pláž a chodník z blízké hospůdky :o)

Doprava autobusem: sama o sobě dost náročná, obzvlášť pro rodinu s malými dětmi. Chybí koordinace cesty a ubytování. Autobusy vysadí první pasažéry už okolo půl šesté ráno. Ubytují vás ve dvě hodiny odpoledne. Mezi tím jsou vaše zavazadla buď na terase hotelu, nebo v recepci, kde jsou celou dobu bez dozoru.

Ubytování dostačující, moře nádherné, služby standardní (mimo delegátky!), strava nic moc (raději vlastní), blízkost Trogiru asi 3-4 km je fajn.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování vcelku pěkné. Budova je skutečně po rekonstrukci.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně dobré, dostatečný výběr.

Teplé večeře jako od amatéra. Tak by uvařilo i dítě. Jen pro nenáročné. Polévky neuvěřitelné: mrkvová se zázvorem, zeleninová s kokosem a muškátovým květem v množství, které rozkašle :o( ...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení pokojů vyhovující: 2 postele, 2 skříně, 2 noční stolky a 2 lampičky, stolek s židlemi a zrcadlo. TV + satelit: nelze vyladit žádný použitelný program. Na některých možnost využít externího zařízení (USB vstup).V koupelně sprchový kout a WC. Jen s úklidem si nikdo nedělá starosti.

Úklid jen ve středu (zametení pokoje + vynesení odpadků + doplnění toaletního papíru). Lednice společná pro všechny pokoje na 2. patře. Ve 3. patře lednice na pokojích"

Delegátka B.: katastrofa. Cokoli provozního s ní řešíte, vše přislíbí, ale NIKDY nesplní. Raději ji ničím neobtěžovat. Delegátka ode mne dostala velkou pětku.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž je z jemných kamínků, upravená, vstup do moře "tak akorát" pro plavce i pro děti. Na plážích jsou palmy, je možné najít i stín. Neschází lehátka a slunečníky k pronajmutí. Chybí koše na odpadky.

Cesta z pláže pro zdatné: kopec a pak asi 50 schodů.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí pěkné, zelené, udržované zahrady, vilky, nedaleko dva hotely, ATC. Autobusová i lodní doprava do Trogiru a dalších měst v okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Bezvadná dovolená v pěkném prostředí. Jen se nenechat otrávit delegátkou a kuchařem. Pozor na přístup od moře: asi 100m do kopce a pak ještě asi 50 schodů do 2. patra hotelu. Proto nedoporučuji starším lidem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání