Napsat recenzi

prima dovča

Recenze hotelu Vila Kairos (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Seget Donji)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 210x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování ve vile Kairos znám, takže mě nepřekvapil, fungující klimatizace, základní pohodlný komfort, balkon na sušení, dobré. Šílený kopec od moře k hotelu beru jako super sportovní kondičku, mám to tu ráda.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

spokojenost

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

pro mě dobrý, kdo chce obří švédské stoly nepochodí, ale jídlo je velmi chutné, velké - obří porce, výběr ze tří nabídek k večeři, k snídani obvyklá asi středně bohatá nabídka, prostě tak akorát.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Letos jsem musela uklidit - pokoj nebyl (hlavně sprcha) úplně redy, ale jinak v kontaktu s vedením Kairosu jsme vše v klidu vyřešili. Zásobování toaletním papírem musíte zvládnout sami, jedna rolička na čtyři dny fakt nestačí, střídání ručníků také jen jednou - líbilo by se mi každý den, nebo alespoň obden, ale pokud o tom víte, tak se s touto specialitou podniku vypořádáte z vlastních zásob, personál velmi přívětivý a ochotný

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

moře čistoučké, dostupnost z pláže - kamenitá, tak jak je v Chorvatsku zvykem, dostupná lehátka se slunečníky, nabídka vodních vyžití docela bohatá

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

v okolí spousta stánků s občerstvením, chlazené nápoje a ovoce, dva dostupné markety s běžným zbožím, v nedalekém historickém městečku všeho hojnost

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

mám to tu ráda, jediné, co mě letos trochu upozornilo na změny bylo chování lodičkářů - v provozu Seget - Trogir - cestující jsou pro ně opravdu hlavně příjem peněz, odpovědět na pozdrav, natož pozdravit zákazníky sami - to se nenosí, řízení loďky bylo častokrát dost bezohledné - naklánění, postříkání kvůli nadměrné rychlosti, přeplnění cestujícími (má být 12 osob, jela jsem v loďce i o 28 lidech!) - to jsem dříve nezažila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání