Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Vila Kairos (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Seget Donji)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 109x
Recenze se líbila: 246 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tomto ubytovacím zařízení byla jedno velké zklamání.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Inzerované ubytování odpovídalo ceně, pokoje relativně čisté.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně ještě šly,pouze pro lidi zvyklé na kávu varuji, to co tam nazývají kávou je melta. Po dotázání zda mají normální kávu nám bylo řečeno, že se v Chorvatsku káva typu "turecká" nepije :-( večeře jedna velká katastrofa,pití si člověk musel koupit za nemalé peníze ani džbán s pitnou vodou z kohoutku nám nebyla poskytnuta, bohužel jsme se chodili stravovat do restaurací, vyhozené peníze za polopenzi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

vybavení pokojů: byla inzerovaná lednice na pokojích, na našem patře byla pouze společná na chodbě, což je pro takto obsazený penzion pochopitelně nedostačující, klimatizace na pokoji nefungovala, takže v noci se nedalo spát, rychlovarná konvice také nebyla. Personál nic moc. Po dotázání číšníka na druh polévky nám odpověděl:" že neví, polévky nejí a že ho to nezajímá". Delegátka tohoto hotelu byla velice chaotická a několikrát jsme byli svědky hádek personálu. Na výlet, který jsme si zaplatili se vznešeným názvem Fishpiknick jsme se těšili, výlet lodí super, kapitán Filips marine, usměvavý, občerstvení na lodi dostačující, ale slibované grilované ryby na konci výletu opětovně zklamání. Dostali jsme grilované makrely. Chuťově dobré, ale čekali bychom, že tu budou místní ryby. A ještě nám delegátka neřekla, že si můžeme objednat jiné maso pokud nechceme ryby. Tedy, kdyby řekla, že budou makrely, raději si dáme jiné maso. Pan majitel (tedy říkali to o něm) Chorvat, se neusmál a velice nám dával najevo, že ho svou přítomností obtěžujeme. Chyběla nám chorvatská pohostinnost.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

pláže sice maličké, ale lidí málo takže spokojenost, moře čisté

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Kopec který obklopoval penzion, byl velice strmý a chůze po něm byla velmi namáhavá. Nedoporučuji pro starší lidi.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Pokud by záleželo na nás, doporučili bychom Vám jako CK se zajet podívat na místo, které prodáváte ve své kanceláři, dělá to špatnou recenzi i Vám

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 33 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání