Napsat recenzi

Horror hadra...jako ze špatného filmu!

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 176x
Recenze se líbila: 333 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Takže, v tomto hotelu jsme byli v termínu od 30.12.2015 do 1.1.2016....

Fotky hotelu vůbec neodpovídají realitě, jsou počítačově upravené, některé asi staré tak 20 let. Hotel se 4*? Snad by tam znova měla přijít inspekce a hvězdy odebrat...

Nechtěla jsem tu ani psát, ale recenze Ondry mě dost vytočila, takže se přidávám k těm napáleným kteří měli v životě tu smůlu, že se dostali do tohodle hotelu hrůzy!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

. Měli jsme objednaný pokoj s vířivou vanou. Před příjezdem jsme se ptali zda pokoj s vířivou vanou je volný(jelikož se za něj muselo připlácet) a odpověď byla že je. Příjdeme do pokoje APARTMÁNU, za který jsme připláceli a nestačili jsme se divit. Pokoj byl pouze jeden a vněm vše namačkané...koupelna velká jako blázen a v rožku byla malá vířívá vana...OK, pustili jsme vodu a začla téct rezavá voda, která tekla snad 10minut.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Poté jsme to potřebovali rozdýchat tak jsme šli na večeři do hotelové restaurace. Jelikož jsme byli zrovna v hotelu který byl plný němců tak nám bylo řečeno, že prostřené stoly jsou pro ně my ať si sedneme kde prostřeno není... Jídlo-otřesné.....Kuřecí ragú, které jsem další den viděla jak ještě dávali někomu na oběd...Vepřový plátek úplně tenký-určitě neodpovídal gramáži, opékané brambory šíleně mastné a desert studená palačinka... k tomu jsem si dala kafe Latté. No ta káva to byl děs. Škoda, že nejdou přiložit fotky. Nicméně jsme si útratu nechali napsat na pokoj, že při odjezdu to zaplatíme. Další den snídaně formou bufetu...párky studené, klobásky studené, doplnění vajíček jsme se nedočkali a další. Nic sladkého, žádná zelenina, 10x zředěný strašný džus. Později večer jsme si chtěli dát vanu a netekla teplá voda cca 2hodny...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Měli jsme toho už dost tak jsme šli na recepci. Řekla nám, že napoustěli wirpoolku takže voda prostě nějakou dobu nebude. Chtěli jsme mluvit s ředitelem hotelu tak recepční pro něho 2krát šla a on pokaždé řekl že to odmítá s náma řešit ať to vyřeší paní provozní. Ta to taky odmítla ale nakonec přišla. Tak jsme ji vše řekli a bylo nám řečeno, že je to naše vina že máme vanu pro jednoho, že jsme nespecifikovali jakou si přejeme ( na webovkách mají vyfocenou jen tu pro 2osoby a v popisu ubytování není že mají více druhů)a že jsme byli poslední tak na nás vyšel pokoj s touto vanou.... snad nás mají o tom informovat, ne? No nakonec nám s arogancí vrátila alespoň polivinu z příplatku za pokoj.

Po tom všem jsem měla chuť na kávu, ikdyž hnusnou, ale co mi zbývalo. Přišla jsem že pokud by bylo zase možné to napsat na pokoj a v tom na mě vyjel čišník že neexistuje psát na pokoj. Tak jsem se slušně zeptala proč to teda šlo včera a ona zase vyjel že to určitě nešlo a jak jako napsat na pokoj a co jsme měli....takže jsem mu nakonec ještě diktovala co jsme si dali. No dala jsem si k tomu medovník....byl pěkně okoralý.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Město nádherný, památky, úžasné, kdybychom byli v jiném hotelu, jsme nadšení.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Takže v závěru prosím rozmyslete si pobyt v tomto hotelu i přesto že to bylo nabízeno přes slevový portál

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání