Napsat recenzi

"Romantický pobyt" ???...už nikdy více !!!!!!!!!!!!!!!!!

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 201x
Recenze se líbila: 322 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S přítelem jsme se rozhodli, že na naše výročí pojedeme na nějaký pobyt. Bohužel jsme si vybrali tento. Je mi líto, že jsme nevyhledali recenze a nevykašlali jsme se na tenhle hotel. Tenhle hotel vůbec neodpovída 4-hvězdičkám, dala bych mu max 1 a půl. Ani jsme sem nechtěla psát, ale jak jsem našla recenzi pana Ondry, který tento hotel tak "vřele doporučuje", musela jsem reagovat.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Parkoviště tak dohromady pro 10 aut. Do bazénu se člověk bál i vstoupit jak byl zelený. Raději jsme jeli do aqaparku kousek od hotelu. Pokoj? Vanička neodtékala, na pokoji lednice nebyla, žádná klimatizace, televize se 3 programy, popraskané zdi, pavučiny všude, výhled na střechu, stěny byly asi papírové protože tam šlo slyšet každého slova z vedlejšího pokoje. Takže jsme byli i "krásně" vyspaní. no prostě hrůza.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Jídlo? o tom bych taky nejraději nemluvila. první den jsem si dala přírodní kuřecí maso se šunkou a sýrem + hranolky. Šunka mi přišla zkažena a hranolky nedodělané. Přítel měl jídlo dobré. Druhá večeře při svíčkach? VÝSMĚCH.! uprostřed stolu jedna svíčka. dali jsme si na předkrm salát caesar a donesli nám na talíři nakraté rajče a mozzarelu posypané kořením. Hlavní jídlo? rýže s kuřecí směsí. Směs byla jak kdyby ji vytáhli z mražáku a ohřali narychlo. všude samé hrudky. Rýže sladká ale příšerně , že se ani jíst nedala.. nevím jestli si kuchař spletl sůl s cukrem. Ale když jsme to říkali číšníkovi, tak se ani neomluvil. A to je 4-hvězdičkový hotel???!!!

Snídaně prachobyčejné, nic sladkého, nejlevnější salámy, 10x zředěná voda se šťávou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Snad jen recepční ušla, vlastně jsme po ní nic moc nechtěli. Číšník příšerný, kuchař se zřejmě teprve zaučoval. Divím se, že mu ještě nikdo nenacpal ty jeho blafy do chřtánu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Město nádherný, okolí se nám moc líbilo, škoda že jsme měli po náladě kvůli tomu odpornému hotelu. Určitě se vrátíme a ubytujeme příště jinde. Grand už nikdy!!!

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Už nikdy víc! a všem doporučuji aby si našli nějaky jiný hotel protože jinak budete litovat. Je mi to líto, ale je to opravdu tak. Třebíč je krásná o tom žádná. ale raději běžte do 3 hvězdičkového to vám vyjde i lépe než tenhle. Nechapu za co ty hvězdičky mají.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání