Napsat recenzi

Jedna velká odporná komedie !

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 159x
Recenze se líbila: 350 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Fotografie hotelu absolutně neodpovídají skutečnosti. Celková prezentace hotelu, včetně hodnocení 4 hvězd, je výsměch.

Hotel je sice umístěn na náměstí, nicméně místo vchodu do hotelu a recepce, zde naleznete stánek s párky v rohlíku a po celé délce "terasy" výlohu secondhandu polepenou reklamou na čínskou restauraci.

Parkování je za hotelem vedle popelnic, přičemž musíte projet průjezdem, který má oficiálně dva pruhy, ale k dispozici je jen jeden, neboť pravá strana průjezdu slouží zároveň jako parkoviště.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje jsou sice trochu menší a koupelna méně udržovaná, ale pořád je to jedna z lepších stránek hotelu. To ovšem nehodnotím to, že hotel má být 4-hvězdičkový, v tom případě se ani o pokojích nedá hovořit jako o odpovídajících hodnocení 4 hvězd.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Ten pravý šok ale přijde v restauraci.

Očekávání na základě popisu: "večeře nabité specialitkami z české i mezinárodní kuchyně pro všechny mlsné jazýčky".

Realita: Obsluha v podobě rozverného, místy až drzého číšníka, který při chůzi šoupe bačkory jednu za druhou a na maximální míru otrávené servírky, která vzdychá, tváří se kysele a na žádost o tatarku vám odpoví "připomeňte se mi za chvíli, jinak na vás zapomenu" a když se po chvíli připomenete, odpověď zní "zkusim na vás nezapomenout, jó?" Jídlo jako takové odpovídá zhruba školní jídelně; studené, maso tuhé, hranolky gumové. Předkrm popsaný jako "grilované olivy na mrkvovém pyré s opečeným křupavým toastem a italským pestem" vypadá v realitě jako rozkrojený studený toastový chléb, místo máslem potřený pestem koupeným v kauflandu, olivy v podivném mastném těstíčku ležící na radioaktivně oranžovém sajrajtu, který mrkev nevidělo ani z jedoucího vlaku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Majitel jen rýžuje, personál hrůza, kuchaře zabít a uvařit, chutnal by stokrát lépe než ty blafy, co vaří.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Nádhera, Třebíč kouzelné město. Pokud si vyberete kterýkoliv hotel, mimo Grand, budete nadšeni.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Celkově pobyt ale nemůžeme hodnotit jinak, než jako nejhorší, který jsme zažili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 122 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání