Napsat recenzi

Zlý sen

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 884x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 10

Myslela jsem, že se nebudu ani obtěžovat s psaním recenze ale nedá mi to. Nečekala jsem nic extra ale vše co nás v tomto hotelu potkalo byl vrchol. Nejsem náročná a i přesto nechápu, jak tento hotel může někdo pochválit.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

První pokoj = naprosté zděšení. Slečna recepční to prostě riskla, jestli to poberem a když ne je v záloze aspoň pokoj bez švábů:-) První pokoj radši nekomentuji. Náš pobyt byl s malým děckem a tak pobyt s odděleným lůžkem nás trápil asi ze všeho nejmín. Při představě romantického pobytu ve dvou, bych tam asi udělala trochu dusno. Koberce špinavé, že jsem si šla okamžitě koupit pantofle. Povlečení děravé a matrace taky žádný šlágr. Nečekám, že budu jíst z podlahy ale byl to hnus. Koupelna docela ušla až na odporný závěs ve sprše. Majitel do hotelu od revoluce nedal ani korunu. Což by tak nevadilo, kdyby uklizečky trochu více uklízely.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Snídaně = návrat do minulosti. Bohatý výběr ovoce a zeleniny byl opravdu jen asi fór. Kafe si dejte ze sklenice do hrnku a zalejte vodou, pokud pochopíte, jak se zachází s kávovarem nebo spíše jen vodovarem. Ćaj bez popisku, tak hádej ovocný nebo černý? Pomazánka? Hádej jaká! Dobrá byla vánočka a pečivo. Oběd nebyl špatný a večeře taky v pohodě. Jen kuchař umí asi jen omáčky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Služby a personál děs. Recepční neví, co mají dělat uklizečky. Neví kde jsou ručníky. Neví prostě nic. Potom co nemohou najít klíče od jídelny, tak ženou všechny hosty přes patro a wellness do jídelny. Jsem ráda, že jsme měli vlastní postýlku, protože když sem viděla ty jejich, tak tam bych dítě nedala ani náhodou.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Vše ok

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Kolem hotelu bordel ale jen na jejich pozemku. Dál už okolí pěkné a čisté.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Anonym: Za ty prachy to šlo ne? - 18. 3. 2015 15:12

??? nevím co čekáte??? reagovat

Bára: Co čekám? - 18. 3. 2015 21:10

To byl snad jen vtip! Ta cena neopovídala ani této realitě! Nejste náhodou recepční z hotelu :-) reagovat

Bára: ??? - 19. 3. 2015 10:42

Tomu říkám pádný argument! Proberte se!!! reagovat

Anonymus: Ty *** nebeska..... - 20. 3. 2015 17:18

sem rozcilena z toho co tam ta pani ***napsalal,hotel znam velice dobre a nesedi tam nic,v rozcileni snad asi at si priste priplati a myslim ze za ty penize mela nadstandart...ubohe...a uboze napsane,postylky radsi s sebou,to mozna sedi..ale ,,co bys chtela za ty prachy,, :-) reagovat

Bára: ? - 20. 3. 2015 17:56

Pro pravdu se každý zlobí. Je vidět, že jste asi inteligentní paní. (dle Vaší reakce) Píšu svůj názor. Váš standart je asi někde jinde. reagovat

anonymus: ..standart? :-) - 21. 3. 2015 6:22

..presne,a proto se zlobim,pani..... ! urazite hotel ktery si to nezaslouzi. K tem postylkam : sem svedkem,kdy tatinek postylku zdevastoval,tim ze do ni hodil sve decko i skufrem,matrace tez procurane detmi,spousty skody napachane hosty po celem hotelu,prevazne ceskou klientelou,nemec by asi za ty penize tam nevlezl. Nabytek stary ale cisto,snidane bohate,obed,vyber ze 2 chodu,vecere ze 3. kolik platite Madam doma za bydleni??? divim se ze pan Ch. tam nenapali vyssi ceny,protoze ubytovani za tu cenu s malou vyrivkou,cistymi rucniky,mydlem,snidanemi zaplnenymi pomazankami,sunkou -syry,ovocem a zeleninou,parky ..atd,obedeem o 2 chodech,veceri o trech,toaletnim papirem kdykoliv si host vzpomene..presprilis,pani Madam,to nemate doma za ty prachy.... :-) reagovat

Petr Bořuta, velvyslanec zákazníků Slevomat.cz: Slevový portál - 26. 3. 2015 14:40

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyla spokojena. Všimli jsme si části: "Už nikdy více a příště až budu přes slevomat něco kupovat, tak pořádně pročtu recenze" Na Slevomatu jsme nikdy nabídku tohoto hotelu neměli. Zřejmě jste tedy voucher koupila na jiném slevovém portálu, je to tak? Petr Bořuta, velvyslanec zákazníků Slevomat.cz reagovat

Bára: Reakce na Pana Bořuta - 26. 3. 2015 17:21

Dobrý den, moc se omlouvám. Máte pravdu jedná se o jiný slevový portál. V tom rozčilení jsem napsala omylem váš. Nešlo však o recenzi jakéhokoliv portálu ale o recenzi tohoto hotelu. Pokud to tak vyznělo, tak mě to mrzí. Ráda bych text upravila ale bohužel se mi to zatím nepodařilo. Děkuji za pochopení reagovat

Petr Bořuta, velvyslanec zákazníků Slevomat.cz: Re: Reakce na Pana Bořuta - 26. 3. 2015 18:00

Dobrý den, nic se neděje, děkujeme za upřesnění! Víme šlo o recenzi hotelu a nikoli portálu, nicméně souvislost tam je. Škoda, že nejde příspěvek upravit. Pěkný den, Petr Bořuta, velvyslanec zákazníků Slevomat.cz reagovat

Bára: Reakce na Pana Bořuta - 29. 3. 2015 13:09

Dobrý den, nakonec se mi to podařilo. Pěkný den reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání