Napsat recenzi

Zklamání 2-4. 10. 2015

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 540x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Tak já se přidávám ke všem negativním recenzím co tu jsou. Za tento hotel nemá smysl vyhazovat peníze, protože jeho služby jsou jen naleštěnou přetvářkou na reklamních plochách internetových portálů atd... Měli jsme s přítelkyní prožít wellness víkend s plnou penzí, ale realita byla trošku jiná, než co se píše na poukazu. Vyjížděli jsme z Prahy a po cestě na hotel jsme narazili na čtyři opravy vozovek >> provoz řízen semafory - tudiž o kolony v pátek odpoledne nebyla nouze. Kdžy jsme volali na hotel, že nejspíše nestihneme plánovaný příjezd na 18h, tak nám bylo řečeno, že jestli nedorazíme do 19h, že kvůli nám nebudou držet večeři, že kuchyně zavírá a že dostaneme jaký si studený talíř...když si vezmu, že většina normálních lidí pracuje do 16-17h a cesta do Harachova ze středu republiky není zrovna nejkratší...nevím jako to ostatní stíhají. Přitom večeře se skládala ze dvou teplých chodů a nejspíš by při troše ochotnější recepční nebyl problém dvě porce schovat a později ohřát třeba v mikrovlnce...viď člověk nechce zázraky když cesta nejde podle plánu, ale po 4h jízdy si jít dát studený talíř... Teďka něco napíšu k "Wellness" : na poukazu se psalo neomezený Wellness...což je sice pravda, můžete tam jít kdykoliv chcete, ale to ještě neznamená, že tam bude prostor na odpočinek. Wellness rozhodně nestačí kapacitě hotelu a ještě ho využívají venkovní zákazníci...takže se tam dost často nedá ani hnout a relaxování které zde hledáte se promění spíše ve stres jestli tam bude málo lidí, nebo jestli se už konečně dostanu do vířivky. Prostředí Wellnesu vyjádřím čísly takto: vířivka - max 4osoby, 2x nahřívací lehátka, 3x proutěná lehátka a komora s párou max pro 5 osob - to je celé...když si vezmu, že hotel je dvou patrový a ještě sem chodí hosté z jiných hotelů...není jiný výsledek, než to, že wellness je prostě přecpaný. Jediná šance zde byla nejít na večeři ve stanovený čas nebo se rychle najíst a utíkat tam. Co se týče privátní vířivky tak nabízený čas v 9h ráno nebo ve 24h večer to už mě přišel opravdu jako vtip :)) Teď trochu k jídlu - Jídlo vám nandá kuchař (velmi příjemný pán), ale jídlo je prostě normální školní kuchyně, nic na co by jste dlouho vzpomínali, číšník s pitím moc nefugoval i když byla restaurace prázdná a pokoj...ten jen podrthává hotel jako celek...dvě sražené postele k sobě "vzdáleně připomínající manželskou postel", nefukční lapička, šuplíky co nejdou otevřít a pouze dva ručníky co máte na wellness a i na osprchování atd...ručníky se nechají vyměnit v recepci, ale dát na pokoj o dva další ručníky navíc by asi nikoho až tak moc nestálo... Celkově jsme se na tento pobyt velice těšili, ale bylo to zklamání a určitě se sem už nevrátíme a nedoporučujeme ho, každopádně Harachov je krásné město a příroda je zde fantastická, takže se tady určitě za pěkného počasí zabavíte a hotel je opravdu spíše jen na přespání. To co inzerují na portálech zde prostě nenajdete.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

starší a ještě zde plno věcí nefunguje + dvě jednolůžka = manželská postel

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

pan kuchař je milý, ale jídlo je normální školní kuchyně

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Lákají na wellness, ale ten je tak maximálně pro 8lidí.

Personál není moc profesionální na 3*** hotel, stačilo by trošku vice snahy.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

poblíž lanovka na čertovu hour, jinak v říjnu žádný sníh není, takže nemůžeme posoudit.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

okolí je dobré a je zde spousta vyžití jelikož hotel je v centru harachova.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nedoporučil bych to, protože se jedná o klamavou reklamu a člověk nezrelaxuje tak jak to vypadá na poukazu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Odpověď pro pana Petra - 6. 10. 2015 9:45

Pane Hubko, večeře Vám byla podána teplá,studený talíř nakonec byl zrušen a po dohodě s recepční byly večeře prodlouženy.Nerozumím tedy Vaší klamné informaci.Pokud jste nebyl s pobytem spokojen ,mrzí nás to.Pokusíme se zvednout tedy ceny ubytování a poté vylepšit nabízené služby. reagovat

Petr: Odpověď pro paní Janu - 20. 10. 2015 7:47

Paní Jano, nemusíte hned zvedat ceny - jen spíše uvádějte reálné informace ohledně svých služeb, jelikož člověk od relaxačního pobytu s neomezeným wellness něco očekává a realita je někde jinde. Bohužel váš hotel hlavně láká na Wellness a s hosty co jsem mluvil jsme se shodli, že nemít v inzerátu zmíňku o neomezeném wellnesu, tak zde mate o 50% méně klientů. Realita je ale taková (což jistě víte sama), že wellness je přecpaný a klienti zde spíše bojují s místem než aby relaxovali... možná by stálo zapřemýšlet, zda je opravdu správné do tak malého wellness koutku pouštět i venkovní hosty a omezovat tak hosty ve svém hotelu... reagovat

Zuzana: bezkonkurenčně nejlepší - 14. 12. 2015 9:34

Byli jsme u Vás a opravdu je to ve wellnes "huste". Doporucuji omezený wellnes pro hosty, aby se prostridali. Jinak ale takovy luxus, jako "neomezene wellness" u vas jinde není a nikde jinde takove služby za "půl darma" jako vy nenabizeji+ skvělá poloha hotelu. Nam nezbyvá než jediné: jet k Vám opět a znova:) :) Bezkonkurenčně nejlepší. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání