Napsat recenzi

Za málo peněz dost muziky

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 385x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Právě jsme se vrátili z 5-ti denního pobytu s 8mi měsíčním mimčem a myslim,že docela pohoda. Pánové pokud máte doma frfňu nechte jí doma, pokud jste frfni vy, zůstaňte doma. Po přečtení zdejších recenzí jsem odjížděl se zděšením do Harrachova s myšlenkou,že jsem si zkazil dovolenou a co horšího, ještě jsem vzal ssebou tchýni!!!! Ano něco je zde pravda, třeba o ručník jsme si museli říct,ale myslim že úklid je na standartní úrovni ve srovnání s ostatními takovým ubytováním.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje jsou sice menší,ale cestovní postýlka se nám vešla. Hlavně sem nejedete bydlet nebo pořádat party na pokojích. sociální zařízení super, na koberci sice flek, ale mě rozhodně nevadil. Nábytek sice něco pamatuje, ale pokud nejste first class, rozhodně vám to vadit nebude.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo byla kapitola sama o sobě. Snídaně bez problémů, standartní švédský stůl. Párečky,vajíčka, 3 druhy pomazánek, šunka, sýr, zelenina, ovoce, 5 druhů pečiva, vločky, mléko, marmelády. Pokud toto někomu nestačí, nechápu.

Oběd je výběr ze dvou jídel spíš jednodušší, rizoto, pečené kuřecí stehno, segedín, atd. Porce spíš menší, ale po snídani absolutně neva.

Večeře úplně luxus, výběr ze tří jídel, klidně vám dají všechny tři, k tomu studený bufet, zákusek - většinou domácí buchta.

Jídlo není moc okořeněné takže si každý dochutí podle svého.

Moje žena velká Frfňa snědla skoro všechno, akorát jeden večer si nevybrala,ale studený bufet vše zachránil těstovinovým salátem

Kuchaří velká pochvala jak zvládá vařit na takový rozpočet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel něco pamatuje, ale myslim, že ne o moc hůř než hotely podobné kategorie. Je vidět, že hotel nějakou investici bude postupně potřebovat, ale za ty prachy. Já se divim, že tady někteří vysírači řeší, fleky na koberci - máte vozit přezůvky a jestli chodíte v pokoji v botech nedivte se, že koberec tak vypadá. Hlavně pokoj vypadá skoro jako na fotce, ne jak jinde. Wellnes je akorát, výřivka menší tak pro 3 ale máte možnost si objednat privátní čas. Personál je to o lidech. Za nás stíhali v pohodě, jednou došla voda na kafe, ale za chvíli bylo dohřáto.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Návštěva na podzim takže lyžovat akorát tak ze schodů :o) Ale jinak v Harrachově jsem párkrát lyžoval a pohoda.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Na výlety maximálně naplněný čas. Ne jak ve Špindlu nebo v Peci samej Moonkey park a bazény, možná bobovka. Tady Mumlava, Hornické muzeum, sklárna, pivovar. V širším okolí nepočítaně turistických cílů - zubačka, protržená přehrada, muzeum socialistických vozů, labská bouda atd.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Za mě OK klidně přijedu zas a ještě tam pošlu všechny okolo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání