Napsat recenzi

NAPROSTO DOKONALÁ DOVOLENÁ

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2015
Přečteno: 535x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj je focen při odjezdu, takže není úplně upravený Pokoj je focen při odjezdu, takže není úplně upravený
  • Místa bylo vždy hodně Místa bylo vždy hodně
  • Úžasné sjezdovky Úžasné sjezdovky
  • Krásný výhled z pokoje přímo na sjezdovku Krásný výhled z pokoje přímo na sjezdovku
  • Koupelna velmi hezká Koupelna velmi hezká

V hotelu jsme strávili šest skvělých dní v období od 5.-10.1.2015. Po přečtení recenzí jsme se s hrůzou vydali vybavení vlastním povlečením, ručníky. Opravdu nechápu věčné stěžovatelé, kteří se asi jen nudí a kritizují. Kritizovat televizi nebo skvrny na koberci mi připadá už dost scestné..Ať si taky lidé uvědomí, kdo ty skvrny dělá a jak se k cizímu majetku ostatní chovají.My jeli na hory a televizi jsme opravdu nepotřebovali a když si ji děti večer zaply, bez problému veškeré kanály fungovaly. Cestujeme hodně a můžu říct, že tento hotel byl pro nás opravdu skvělý. Měli jsme sebou rodinu ze zahraničí, byli stejně nadšení.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje naprosto čisté, na všech postelích stejné bílé a ČISTÉ povlečení, na stěnách opravdu žádné fleky( měli jsme tři pokoje), takže to určitě nebyla jen náhoda. Matrace naprosto v pohodě, pouze moje postel trochu vrzala, ale to je logické, když si člověk uvědomí, jak se tam střídá spoustu lidí s různou váhou.Skříně uvnitř naprosto čisté ( pro jistotu jsem měla sebou žínku a po přetření naprosto čistá), takže bez problému se dalo veškeré oblečení uložit.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

STRAVA??NAPROSTO SKVĚLÁ...Bohužel, přijeli jsme všichni domů o trošku těžší...Na snídani od salámu, sýrů, několik druhů pomazánek, vždy ještě vajíčka nebo párky, musli, corny, čokoládové lupínky pro děti.Vždy jogurt, dva druhy marmelády. Nikdy nechyběla spousta ovoce a zeleniny. Naše děti asi nikdy nesnědly více pomerančů, kiwi...Obědy využíval jen někdo z nás a i tak byli velmi spokojení, já vždy zvolila balíček na sjezdovku a taky byl velmi dostačující.Věděli jsme, že večeře budou luxusní, tak jsme si šetřili místo. Kritika lidí, že strava jako ve školní jídelně určitě není pravda..Pokud chcete nějaké labužnické dobroty, určitě si vyberte jiný hotel. Pokud vám stačí skvělá česká kuchyně, budete nadšeni. Výběr ze tři teplých jídel, polévka, opět salámy, sýry, pomazánky, každý večer dva druhy buchty, salat bar, opět spousta ovoce. My vesměs nevěděli, co si vybrat, jídlo bylo skvělé - řízečky, guláš, skvělá sekaná, koprová omáčka, játra, kuřecí prsa, plněné kapsy. Pokud si ještě z takového množství jídla někdo nevybere, tak skutečně nechápu, co by chtěli a už vůbec za takové peníze. Zajímalo by mě, co takoví kritici doma večeří, ale myslím, že možná tak chleba se salámem a toho i tam měli spoustu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Welness opět plná spokojenost, jedinou výtkou snad bylo, že občas byla chladnější voda ve vířivce. Jinak všude čisto, neustále milá paní, které nevadily ani malé děti, co chvíli vytírala, všude pořádek.Nebyl ani problém se tam dostat a vše si dostatečně užít, párkrát jsme tam byli i sami. Personálu více než dost, jen na recepci se střídali tři recepční,na restauraci šikovná a vstřícná obsluha. Paní uklízečka se neustále ptala, zda něco nepotřebujeme...

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Měli jsme štěstí na počasí a skvěle jsme si užili sjezdovky v areálu. Na lyže jezdíme každý rok vesměs pokaždé jinde, ale skiareál Harchov je naprosto super, vyřádí se zde děti i lepší lyžaři, dvě lanovky,pomy, několik obtížnosti sjezdovek. Zázemí naprosto v pořádku, čisto, restaurace a stánky s příjemnými cenami i velkým výběrem pití a jídla. DOPORUČUJI BOMBARDINO !!!

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel se nachází v centru, kousek od něho hned potraviny, spousta obchůdků se sportovním zbožím, oblečením, bary restaurace, půjčovny lyži. Město Harachov je nádherné a stojí za to se tam podívat.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Za mě i celou početnou rodinu určitě obrovská spokojenost. Těšíme se, že se do hotelu za rok určitě zase vrátíme. Pro ty, kteří mají zakoupené vouchery a chystají se do hotelu můžu s klidem napsat, že se nemají čeho obávat. Pokud si chtějí užít krásné hory, prostředí a nečekají služby špičkového hotelu, užijí si určitě také krásnou dovolenou. Myslím, že jsem hodně náročná, ráda navštěvuji různé welness pobyty, luxusní hotely, ale hotel Bílý Hořec mě mile překvapil. Za zaplacenou cenu skutečně dostanete mnohem více...Tak neváhejte a krásně si užijte dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání