Napsat recenzi

Prostorný městský hotel přímo u jezera West Lake

Recenze hotelu The Hanoi Club Hotel & Lake Palais Residences (Vietnam - Hanoi)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 27
Videa: 0
Komentáře: 0
  • balkon u pokoje balkon u pokoje

Komfortní, klidný a prostorný hotel přímo u největšího jezera v Hanoji - West Lake. Oblíbený i pro golfisty, protože je zde odpaliště na terase hotelu přímo do jezera.

Ubytování 

Hotel odpovídající 4* úrovni, čistý, moderní, elegantní. Měli jsme pokoj 525. Pokoj prostorný, s kuchyňkou, pračkou se sušičkou, žehličkou. Balkonek s výhledem do uličky. Nejprostornější pokoj, který jsem v Hanoji zažila. Byl zde i nejlepší vzduch a největší klid.

Strava a stravování 

Snídaně nebyly tak pestré, jako v jiných hotelech, kde jsme byli, ale i tak byly moc dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Velkou výhodou tohoto hotelu je, že je trochu stranou městskému ruchu, a přitom blízko centra. Díky poloze na břehu jezera nabízí spousta pokojů, restaurace a terasa s bazénem hezký výhled. Další výhoda je velikost hotelu, pokojů a vlastní terasa s velkým bazénem.

Okolí hotelu 

Hned u Západního jezera, možnost procházky kolem hotelu, dojdete za pár minut k Pagodě Tran Quoc (Chùa Trấn Quốc), která leží na ostrůvku.

Celkový dojem 

Moc fajn hotel v Hanoji, mohu doporučit. Není sice přímo v uličkách Old Quarter Hanoje, ale pokud si chcete v Hanoji trochu i odpočinout a zrelaxovat, případně přímo na pokoji vyprat nějaké oblečení, tak tento městský hotel může být dobrá volba.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Vietnam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání