Napsat recenzi

Prostě Saigon

Recenze hotelu Queen Ann hotel (Vietnam - Ho Chi Minh City)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: březen 2019
Přečteno: 65x
Recenze se líbila: 326 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel hotel
  • pokoj pokoj
  • koupelna koupelna
  • pokoj pokoj
  • pokoj pokoj
  • Saigon Saigon
  • elektřina v Saigonu elektřina v Saigonu
  • Sky bar Sky bar
  • výhled ze Sky baru v noci výhled ze Sky baru v noci
  • Saigon Saigon
  • Saigon Saigon
  • výlet Mekong výlet Mekong
  • výlet Mekong výlet Mekong

Po prvotním šoku z dopravního chaosu a přecházením cesty na vlastní nebezpečí jsme si začali užívat krásy Ho Chi Minh City neboli Saigonu.

Ubytování 

Protože je zde velké množství obyvatel na malém prostoru, budovy jsou spíše úzké a vysoké, tak tomu odpovídají i hotely v centrech. Na patře je jen několik pokojů a jsou malinké. Také zde platí, čím vyšší patro tím lepší a nebo alespoň nějaký výhled. My měli hotel v nižším patře a koukali jsme jen do dvora jiného domu, ale čas jsme na pokoji spíše netrávili, tak nás to netrápilo. Pokoj měl minibar, trezor, župánky, TV, koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici byl také čajový servis.

Strava a stravování 

Jako stravu v hotelu jsme zvolili snídani, restaurace byla menší a snídaně byla podávaná formou bufetu. Na výběr byla vietnamská i kontinentální kuchyně, ale protože restaurace byla opravdu malá, tak nebyl příliš velký výběr. Ale snažili se a byla zde i čerstvá zelenina a ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál byl velice ochotný, když vás viděl přicházet, hned se hrnul ke dveřím, aby vám je mohl podržet a následně přivolat výtah. Na recepci se dali rozměnit peníze, také vám ochotně zavolali taxi.

V celé budově byla Wi-Fi zdarma, vč. hotelových pokojů.

Před hotelem bylo malé posezení se slunečníkem.

Okolí hotelu 

Hotel se nachází blízko centra (je to maximálně do dvou kilometrů), dá se tam dojít pěšky nebo můžete využít služby taxi. V centru je spoustu nákupních možností v obchodních centrech nebo pokud máte radši více autentické obchůdky, tak po cestě je tržiště. Všude se dá výborně najíst a ochutnat místní kuchyni.

V Saigonu je pivovar, pro který vaří čeští sládci, takže i ve Vietnamu si na české ambasádě můžete dát české pivo a guláš s knedlíky nebo smažák :).

Dalšími památky je třeba Operní dům nebo Radnice Ho Chi Minh City. Úchvatný pohled se vám ale naskytne ze Sky baru v centru, kde jsme seděli v 50. patře a kochali se pohledem pod námi.

Další zastávkou byl Mekong a jeho okolí. Můžete zde vidět vietnamské tunely a nebo zažít úchvatnou plavbu po řece Mekong, kde zažijete klasický vodní trh na a nebo nahlédnete do života místních obyvatel.

Celkový dojem 

Saigon je prostě město, které nikdy nespí a člověk zde zažije a uvidí opravdu různé věci. Po pár dnech vás ani nepřekvapí co jsou Vietnamci na skútrech schopní všechno převézt. Posledním tipem ovšem od nás je "food massage", která vašim nohám opravdu udělá po namáhavých procházkách městem dobře.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Vietnam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání