Napsat recenzi

Skvělý hotel s několika chybkami na kráse

Recenze hotelu Pullman Phu Quoc Beach Resort ***** (Vietnam - Phu Quoc - Duong To)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2023
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 34 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělý hotel s několika chybkami na kráse.

Ubytování  průměrně (4/5)

1.chybka - Hotel nedisponuje pokoji pro tři dospělé osoby, takže první noc, než jsme vše vyřešili, jsme spali tři dospělí na jedné (maxi) posteli pod JEDNOU dekou.

To je ale chyba CK, která takový pokoj vůbec neměla prodat.

2. chybka - Mezera 1 cm pod dveřmi pokoje s poměrně silným větrem je vražedná kombinace, takže jsem kvůli meluzíně museli dveře na noc utěsňovat ručníkem, aby se v pokoji dalo vůbec spát.

Jinak co se týče vybavení, vše na co si člověk vzpomene. I župany, pantofle, žabky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

3.chybka - U hlavní restaurace byla vždy fronta čekatelů na jídlo. Kdo nechtěl čekat, mohl si zvolit další ze tří restaurací v hotelu. Co se týče stravovacích služeb, all inclusive jsme sice neměli, ale podle zpráv ostatních to nebylo úplně ono. Byli dost rozčarováni, co je všechno nadstandard a za platbu.

Asi kvůli absenci pokojů pro tři dospělé nám bylo neustále podsouváno, že náš 21letý syn má nárok jen na rozsah stravy 12letého dítěte. (Opět chyba CK). Naštěstí byl personál soudný a rozdíl chápal.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

-Vybavení špičkové.

Personál neskutečně vstřícný, ochotný, usměvavý. Vše se řešilo okamžitě.

-Směnárna o nervy. Že zkoumají dokonalost bankovek USD téměř pod mikroskopem jsme věděli, ale že budou zkoumat dokonce číslo edice, to nás docela zaskočilo. Rozhodně doporučuji peníze vybírat z bankomatu a USD pouze platit ve městě a na výletech - ani to ale nemusí být bez problémů.

- Hotel má vlastní pravidelný Shuttle - doprava do města či na letiště a zpět - zdarma

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Vlastní pláž s trochu menším ohraničeným kusem moře. Pro zaplavání a osvěžení ale stačí.

Všechno vybavení na pláži zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Jedná se o hotel uprostřed rozestavěných areálů, tomu odpovídá i nepořádek v okolí. Samotný areál hotelu naprosto skvělý.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Hotel poskytuje dokonalé zázemí jak pro odpočinek, tak jako základna pro výlety. Pár drobností není úplně top, ale to se postupně určitě zdokonalí.

Kromě hotelové dopravy lze používat pro dopravu po ostrově i místní linky - zelený elektro-autobus, zastávka přímo před hotelem - doprava ZDARMA a wi-fi v autobusu.

Kam to nejde autobusem, doporučuji taxi (cenu dohodnout před nastoupením), je to rozhodně levnější než pronájem auta s řidičem, nebo -zde výjimečně lze- než půjčení auta.

Na ostrově je rozhodně na co koukat a drobné chybky v ubytování to sice mohou trochu znepříjemnit, ale rozhodně dojem nezkazí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání