Napsat recenzi

Lampión, kam se podíváš

Recenze hotelu Little Beach (Vietnam - Hoi An)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: březen 2019
Přečteno: 39x
Recenze se líbila: 326 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel hotel
  • hotelová zahrada hotelová zahrada
  • recepce recepce
  • restaurace restaurace
  • pokoj pokoj
  • koupelna koupelna
  • koupelna koupelna
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • Hoi An Hoi An
  • Hoi An Hoi An
  • Hoi An Hoi An
  • Hoi An Hoi An
  • Hoi An - západ slunce Hoi An - západ slunce
  • Hoi An v noci Hoi An v noci
  • tržiště tržiště
  • Hoi An Hoi An

O této části země jsme hodně slyšeli a moc jsme se na ní těšili. A musíme říct, že již první dojmy byly určitě pozitivní a hotel nás uchvátil hned svým okolím budovy. Opravdu zde platí, že je to lampiónové město a TEN je zde všude, kam se podíváš.

Ubytování 

Hotel u pláže se nachází poblíž města Hoi An, kam si můžete zajet shuttle busem nebo taxi. Kolem budovy jsou stromy, na kterých visí spoustu lampiónů a v noci se rozsvítí do spousty barviček - je to úžasná podívaná. Pokoj jsme měli s výhledem do zahrady a na bazén, kde opět nemohly chybět desítky lampiónů. Člověk si pak jen sedne na balkón a čerpá tu energii, která je všude okolo něj. Pokoj byl vybaven velkou koupelnou se sprchovým koutem, vanou a fénem. K dispozici bylo Wi-Fi na pokoji zdarma a minibar s čajovým servisem.

Strava a stravování 

Na hotelu jsme měli snídaně, které byly opravdu bohaté a vybrat si musel každý. K dispozici byla vietnamská kuchyně s polévkami a nudlemi, kontinentální snídaně, kuchaři vám připravili vajíčka na všechny způsoby, dále spoustu ovoce, zeleniny, džusů. Pokud ale máte rádi sushi, tak bylo na výběr i to a mnoho dalšího. Posnídat jste mohli uvnitř budovy, ale my si oblíbili prostor venku u bazénu a kochali se výhledem.

Přikoupit v hotelu šla i další strava, pokud nemáte v plánu cestovat tak jako my.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Jak jsme již zmínili, hotel byl uprostřed zahrady, v které visely stovky lampiónů. Hotel měl bazén s lehátky a slunečníky, kde byla k dispozici osuška zdarma. Ve vnitřních prostorách byl wellness, tělocvična a malý obchůdek se suvenýry. Poblíž hotelu byla pláž. Wi-Fi ve všech prostorách byla zdarma.

Hotel měl k dispozici shuttle bus, který několikrát denně jezdil do města Hoi An a zpět.

Pláž a moře 

Pláž u hotelu byla jedna z nejhezčích, což se bohužel v poslední době změnilo, protože v moři je dodělávaný vlnolam, který bohužel nevypadá ani trošku pěkně, ale spíš jak kdyby tam někdo nechal ležet nějaké pytle. Naštěstí pan manažer hotelu tuto situaci řeší a bude poskytovat shuttle bus, který vás odveze několikrát denně z hotelu a zpět na pláž vzdálenou do 2 kilometrů a ta je opravdu moc hezká. Takže o krásnou pláž určitě nepřijdete, pokud budete ochotní jet k vodě chvíli shuttle busem.

Okolí hotelu 

Hlavním lákadlem hotelu je, že je poblíž jak bazén, tak pláž, ale také nezapomenutelné a úchvatné město lampiónů - Hoi An. Jezdí se tam každou hodinku od hotelu shuttle busem. Pokud se zdržíte, můžete si vzít taxi, který je zde ve Vietnamu opravdu levný a navíc je to asi 10 minut jízdy. Město je krásné i ve dne, ale teprve v noci nabere tu pravou romantickou atmosféru. Po řece si můžete pustit papírový lampión přání, který si zakoupíte u babiček, které je u vody prodávají. Můžete se projet na loďkách, projít staré město a nebo nakoupit nespočet kimon, šátků, lampiónů nebo dalších suvenýrů, možností je opravdu spoustu.

Celkový dojem 

Na toto město budeme ještě dlouho vzpomínat a vstřebávat ty prožité momenty plné romantických pohledů, výborného jídla, spoustu zářivých světýlek ale také velké spousty lidí, s čímž tady člověk opravdu musí počítat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Vietnam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání