Napsat recenzi

Dovolená v Holiday Pointu City

Recenze hotelu Holiday City Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 721x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po počátečním zděšení, kdy jsem v den odletu zjistila, že jsem místo Holiday Point Spa jsem si objednala sesterský hotel Holiday Point City, nastal po příletu na místě pocit úlevy. V hotelu Holiday Point Spa jsme byli před 3. roky a byli jsme velice spokojeni, jak jsem se však na zpáteční cestě dozvěděla od spolucestujících, došlo asi ke změně k horšímu. Podle slov delegáta Davida jsme byli první Češi, které do hotelu veze a po příjezdu jsme zjistili, že skutečně jediní, jinak jen Němci, Francouzi a Holanďané. David byl moc milý, přestože letadlo mělo 2.hodinové zpoždění, čekal na nás 4 hodiny na letišti a do 2 hodin v noci nás rozvážel po hotelích a vše zařizoval v recepci osobně. Patří mu díky. Pro případné zájemce upozorňuji, že v této oblasti je ještě jeden sesterský hotel stejného názvu Holiday Point City- a nachází blíž k centru Kumkoye a není u cesty a na tento hotel jsem našla na Slovensku špatné recence, tak pozor, tam létají hodně Rusi! Na Google mapě ten náš je nejblíž Side!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování bylo vynikající, v hotelu zrekonstruovaném před 2.roky, všude čisto,a nutno dodat, že, ikdyž jsem zaplatila dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, dostali jsme s vnuky /17 a 15let/ třílůžkový pokoj a bylo splněno moje přání, ubytování do klidné části hotelu. Tento přístup personálu nás velice mile překvapil ihned po příletu ve 2 hodiny v noci. Přitom nebylo potřeba žádného úplatku.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo bylo chutné, pestré, hodně zeleniny a ovoce a co vnukům bohatě vyhovovalo ,byly zákusky, které nebyly plněné žádnými těžkými krémy, jak jsem byla z Turecka zvyklá, ale jen polité čokoládou nebo jemně medem, nic přeslazené. Denně různé druhy vynikajícího čerstvého pečiva, chleba i placek, 2 druhy polévek. Maso kuřecí, hovězí, skopové, hodně i ryby různé druhy, u bazénu se k večeři griloval kuřecí gyros, všechno vždy čerstvé. Přílohy rýže, hranolky, americké brambory, kuskus, cicrna. Skutečně velký výběr jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál hotelu je velice úslužný,okamžitě si pamatoval,co pijete a aniž by jste cokoliv řekli, bylo pití na stole, ochotní, slušní, milí. Když jsem o cokoliv požádala, jak na recepci, nebo paní uklízečku, okamžitě mi bylo vyhověno.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Máte dvě možnosti. Jedna v místě, kdy přejdete silnici, jdete asi 7min. 400m po cestě mírně se svažující a dostanete se na pláž. Tady však hotel nemá vlastní pláž, já jsem to řešila tak, že za prvními vodními sporty po příchodu na pláž vpravo jsou slunečníky a lehátka, tak jsem je bezplatně využívala. Kluci byli celé dny v moři, kde byly umístněny plovoucí pontony a různé atrakce, bylo jen potřeba k nim doplavat, a pak se mohli vyřádit. Zde jsme se vraceli na oběd. Druhá možnost je odvoz zdrarma na pláž za Side,vše je bezplatné,i lehátka, ale na pláži není bezplatná strava, vše i pití si hradíte, což při all inclusive, vás rozladí. My jsme tuto možnost využili 3x, protože z pláže je to 5 minut do antického Side a starého přístavu, tak jsme to využili i k překrásnému návratu do historie. První odjezd do hotelu je 14.45 a ne v 15.00, jak uvádí CK. Obě pláže jsou čisté, krásné, udržované, moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel se nachází u hlavní silnice a na pěší zoně s množstvím obchůdků a restaurací a leží na rozhraní Side vlevo a Kumkoye vpravo, takže se můžete rozhodnou, na kterou stranu se vydáte. Můžete použit místní Dolmuš, zastaví, kde mávnete a kam si řeknete, jedna cesta stojí 1 Eu. My jsme to s vnuky, přestože je mi už dost přes 60 let, chodili denně po večeři procházkou, třeba až do centra Kumkoye.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Poprvé za léta co s vnuky létám k moři, mohu říct, že si moře užili na 100 procent. Možná bude někomu vadit, že zde nebyly žádné večerní animace, jen procházky a noční koupání v bazénu,což zase jiné hotely neumožňují. V suterénu vedle hotelu je vyhlášená diskotéka, pro 18.ti a víceleté, hraje až do 4 hodin ráno, my jsme ji ale vůbec neslyšeli.

S pobytem jsem byla velice spokojená, vše i atmosféra je v rodinném duchu, hotel má jen 3 poschodí a celkem asi 75 pokojů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání