Napsat recenzi

Recenze hotelu Defne Star Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Recenze hotelu Defne Star Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel bohužel vůbec nedoporučuji, vůbec neodpovídá cenová relace pobytu s nabídkou a kvalitou služeb.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Za celých 10 dnů nám nebylo ani jednou vyměněno povlečení, nedoplňovali lednici - a to v něm byla jen voda. Museli jsme se dožadovat doplnění mýdla ve sprše či doplnění toaletního papíru. Paní uklízečka vůbec nestíhala, tudíž to bylo vidět na kvalitě úklidu. V žádném případě nečekejte něco navíc jako tělové mléko nebo kondicionér....atd.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Malý výběr ovoce, byl pouze meloun, nakrájené pomeranče a jablka, jednou byly blumy, ale ty byly shnilé. Jídlo se skoro vůbec neobměňovalo. Nádobí od večeře několikrát zůstávalo na stolech ještě při snídani. Klienti si museli sami toto nádobí odklidit a hledat si čisté příbory. Zmrzlinu bych očekávala každý den, když byla někdy u bazénu, nezbylo ani na děti, natož pro dospělé. Bohužel jsme přišli i na rozdíl přípravy nápojů pro českou a německou klientelu. Strava v žádném případě neodpovídala jak kvalitou , tak nabízeným odpoledním snackem (to byla už úplná katastrofa) - pár kousků ovoce a opravdu jen sušenky, nebo jen zbytky zákusků od oběda. Docela problém byl s kávou v jídelně, několikrát nefungoval automat na kávu. Na stránkách bylo několik barů, byl tam pouze jeden a to u bazénů.

Chybělo na pláži nějaké občerstvení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál se snažil, ale managment zaspal. Co se týká animačních programů ty byly zaměřeny pouze na německou klientelu, opět české děti měly smůlu.¨

Skluzavky byly otevřeny docela krátkou dobu.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře bylo v tomto období bohužel hodně špinavé, ale to nikdo neovlivní. Pláž docela OK. Lehátka dost od sebe, takže toto dobré.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Docela blízko bylo pár obchůdku.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Určitě už tento hotel nikdy nezvolíme. Měli jsme možnost srovnat v tom období sousední hotely a opravdu to je nesrovnatelné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání