Napsat recenzi

Defne Star

Recenze hotelu Defne Star Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 873x
Recenze se líbila: 68 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Koupeno na last, v Turecku již po 9 a největší zklamání. Hotel se uvádí jako 5 hvězdiček, do toho má hodně daleko ve všem ve srovnání s jinými, kde jsme byli. Ovšem za stejné peníze co můžete mít mnohem vše lepší. Nejvíce němců, hodně i čechů a slováků. Paní slovenka zde velmi znepokojena v Turecku již po 20 a do tohoto hotelu již nikdy. Nespokojenost jsme zaznamenali i u dalších čechů a slováků v hotelu. Opravdu můžeme porovnávat a nejsme nijak nároční a zde již nikdy ! Vše uzpůsobeno němcům a vše a všude za tzv. bakšiš, prostě všude. Samozřejmě dali jsme nějaké všimné pokaždé. Ale dávat , aby se vám někdo na barech věnoval jako němcům, tak si prostě vemte hodně eur v drobných. Vyžadují a je vidět na první pohled a podřizují tomuto vše. Eurem se nezavděčíte, němci jim házeli u stolů 5 euro a to několikrát za večer. Pokud jim nedáváte obslouží Vás až na zavolání. V tomto se personál předhání mezi sebou asi kolik nejvíce utrží. Musel jsem se smát, jak jim stále chrastily drobné mince v kapsách. Při večeři , když jsme jedli najednou se objevil číšník a drží plnou hrst drobných a čenč, čenč, pak jsem pochopil, že se snaží mince si mněnit za papírové. V tomto jsme se na hotelu jen smáli a inostaní češi, jelikož měli stejnou zkušenost. Prostě pokud budete jim všude sypat budou se kolem vás točit celý večer. Na počátku jsme dali všimné na recepci, pánu s kufry na pokoj, číšníkům v barech a na pláži plavčíku. Jenže oni chtí pořád každý den a točí se zde na směny, tak přijdou nový a chtějí pořád. Na pokoji se nám rovněž ztratily komplet probiotika , které jsme si sebou dovezli, asi se hodily uklízečce. Animace pomalu žádné, spíše večer repro hudba a vše pro němce. Divím se tomu, jelikož v hotelu je hodně čechů a slováků. Konec pobytu přesun na letiště mini autobusem. Cestou na hotel ze začátku dovolené jsme mimochodem 2 eura také řidiči dali. Jak píši nakonec pobytu řidič autobusu zastavil před letištěm. Seděl na místě řidiče s miskou na drobné. Na každého kulil oči a za zlého pohledu hlasitě vyžadoval - dej bakšiš, dej bakšiš. Nevím co se tam v Turecku stalo, nikdy nebyli vtíravý a vždy ten bakšiš nějaký dostali, ale ted si ho prostě vynucují, nevím, zklamání, možné jen v tomto hotelu.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Zcela určitě ne na 5 hvězdiček co se hotel zakrývá, do ledničky pouze doplňována voda sifon nic více na Turecko a 5 hvězdiček a cenu 29 tisíc za osobu, prostě jsou mnohem lepší za tuto cenu

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava byla dobrá, ale na jiné hotely méně. Přes den nepočítejte mimo restauraci snídaně, oběd, večere nic. Během dne pouze ve šnek baru na hodinu od půl 4 melouny , tvrdé sušenky, které si každý zpočátku vzal a nesnědl a to bylo každý den. Rovněž se stalo, že meloun nebyl přístupný celou avizovanou odiny, ale jen třeba půlhodinu a nebyl. Přístupné kornouty Algida do rozebrání během dne, rovněž kolikrát v půlce dne rozebrána a nedoplněno. Nechápu a s tím jsme se nikdy nesetkali oproti 8 předešlým pobytům. Nikde nebyly v chladících boxech pitná voda v plastových 0.3 l , nikde v celém hotelu. Pouze jste museli chodit si točit do plastových kelímků na dvě místa venku. Každý dostane svůj stůl na celý pobyt, opět perfektní, to jsem nezažil. Stůl nám v jídelně přidělily a druhý den byl stejně obsazený. Na náš stůl na kapesníček napsali propiskou číslo pokoje a ten vždy někdo vyhodil a takto stále dokola. Takto to fungovalo a spíše nefungovalo místo na slunečník a dvě lehátka na pláži. Stále se někdo dohadoval, že se mu místo změnilo, či o něj přišel a muselo se řešit s obsluhou, pouze spíše otravné. Místa na jídle bylo vždy dost a nechalo se najít a sednou vždy na volné. Některé pití, jídlo, zákusky jen za peníze, dostanete kartu za kterou si nakupujete a zaplatíte při odjezdu......

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel starší, opotřebovaný, personál jsem popsal většina bojují jen za svůj přivýdělek - bakšiš a tomu podřizují vše...

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž jedna z nejlepších v okolí, velikostí i místem, moře čisté - jediná pozitiva. Ale moře v Turecku je všude hezké a čisté, kde jsme byli

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

P2kné, promenáda až do starobylého Side, pěkná procházka, nákupy jsou i v okolí

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Zklamání a nejen pro nás info i od dalších na místě, určitě ne 5 hvězdiček, jak se ukazují v ničem. Spíše horší 4, ale za peníze 5 hvězdiček hotelů s úplně jinými službami a allinclusiv.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání