11.7.-16.7.2026
Recenze hotelu Master Family Club Resort ***** (Turecko - Side - Cenger)
Bohužel jsem se setkala už po několikáté s tím, že Češi jsou ubytování do nejhorších pokojů v hotelu. Pokoj zapáchal od prvního vstupu, dveře nebyli možné uzamknout, pokoj nebyl v takovém stavu, jako na fotografiích a také čistota pokoje neodpovídala 5* hotelu. Jídlo první den bylo hrozné, hodnotila bych na 1* hotel. Druhý den přijelo hodně nových lidí do hotelu, tedy se začali snažit a jídlo odpovídalo 3-4* hotelu.
Ubytování
Po příjezdu v noci do hotelu, pokoj nebyl možný uzamknout a po sdělení na recepci jsem se setkala s velkou neochotou pana recepčního. Tento pokoj zapáchal od prvního vstupu, dveře nebyli možné uzamknout, pokoj nebyl v takovém stavu, jako na fotografiích a také čistota pokoje neodpovídala 5* hotelu. Pan recepční nám poskytl jiný pokoj, ale to bylo způsobeno jen tím, že mu přišli další návštěvníci hotelu a on nechtěl, aby slyšeli, jaký mám problém s pokojem.
Strava a stravování
Jídlo první den bylo hrozné, hodnotila bych na 1* hotel. Druhý den přijelo hodně nových lidí do hotelu, tedy se začali snažit a jídlo odpovídalo 3-4* hotelu.
Vybavení, služby a personál hotelu
Vetšina pesonálu naštvaný. Raději nic nechtít pokud možno. Samozřejmě jsou tam vyjímky.
Pláž a moře
Moře poslední dva dny bylo znečištěno nějakými plasty, nebo čím.. Jinak ok
Okolí hotelu
Celkový dojem
Bohužel velké zklamání.. Při návštěvě jsem se setkala s několika lidmi, kteří měli podobný problém, např. nešel uzavřít trezor na pokoji, to jim ale do odjezdu nikdo neopravil.. Jiní stejný problém s uzamčením hotelového pokoje, špína, nespokojenost se stravou..V minulosti jsem byla v Turecku 3x, byla jsem maximálně spokojená, ale nyní bohužel takové zklamání, že už tam raději nepojedu..
z 28 recenzentů
Hotel je vhodný pro:
- Pro všechny věkové kategorie
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.