11.7.-16.7.2026

Recenze hotelu Master Family Club Resort ***** (Turecko - Side - Cenger)

Průměrné hodnocení hotelu:
2,7
(na základě 28 recenzí)
Celkové hodnocení autora:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2026
Fotografie: 0
Komentáře: 2

Bohužel jsem se setkala už po několikáté s tím, že Češi jsou ubytování do nejhorších pokojů v hotelu. Pokoj zapáchal od prvního vstupu, dveře nebyli možné uzamknout, pokoj nebyl v takovém stavu, jako na fotografiích a také čistota pokoje neodpovídala 5* hotelu. Jídlo první den bylo hrozné, hodnotila bych na 1* hotel. Druhý den přijelo hodně nových lidí do hotelu, tedy se začali snažit a jídlo odpovídalo 3-4* hotelu.

Ubytování 

Po příjezdu v noci do hotelu, pokoj nebyl možný uzamknout a po sdělení na recepci jsem se setkala s velkou neochotou pana recepčního. Tento pokoj zapáchal od prvního vstupu, dveře nebyli možné uzamknout, pokoj nebyl v takovém stavu, jako na fotografiích a také čistota pokoje neodpovídala 5* hotelu. Pan recepční nám poskytl jiný pokoj, ale to bylo způsobeno jen tím, že mu přišli další návštěvníci hotelu a on nechtěl, aby slyšeli, jaký mám problém s pokojem.

Strava a stravování 

Jídlo první den bylo hrozné, hodnotila bych na 1* hotel. Druhý den přijelo hodně nových lidí do hotelu, tedy se začali snažit a jídlo odpovídalo 3-4* hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vetšina pesonálu naštvaný. Raději nic nechtít pokud možno. Samozřejmě jsou tam vyjímky.

Pláž a moře 

Moře poslední dva dny bylo znečištěno nějakými plasty, nebo čím.. Jinak ok

Okolí hotelu 

Celkový dojem 

Bohužel velké zklamání.. Při návštěvě jsem se setkala s několika lidmi, kteří měli podobný problém, např. nešel uzavřít trezor na pokoji, to jim ale do odjezdu nikdo neopravil.. Jiní stejný problém s uzamčením hotelového pokoje, špína, nespokojenost se stravou..V minulosti jsem byla v Turecku 3x, byla jsem maximálně spokojená, ale nyní bohužel takové zklamání, že už tam raději nepojedu..

Hotel je vhodný pro:

• Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Z
Zkušený cestovatel 21. 07. 2026 19:42
Podmínky Čechů
Občas, a zvlášť v některých zemích, mám stejný pocit - čeští návštěvníci jsou často umisťováni do nejméně bonitních části areálů, budov, podlaží... a někdy odmítají výměnu i přes lákadlo bakšiše. Otázkou je, nakolik je to iniciativa pracovníků hotelu a jaký je na tom podíl CK, které si ubytovací kapacity zajišťují hromadně s velkým předstihem. Je nutno vzít potaz i to, že už jen minimum CK je opravdu českých, jde spíš o místní expozitury zahraničních. A stejně jako byl u nás v cestovním ruchu i gastroslužbách častý jev dvojích cen, teď nám to vrací tak, že čekáme, co na nás při obsazení nabídky zbyde. Hotely na svých webech nabízejí běžně 3-4 úrovně pokojů v základní výbavě s další 2-3 vyšší - ale my si můžeme připlatit tak za výhled z boku na moře a ještě se musíme dost vyklonit... Vyloženě vybrat si pokoj se mi podařilo 2x, vždy mimo sezónu a na přímou žádost o všimné, naštěstí spíše symbolické.
J
Jarda 21. 07. 2026 20:09
Názor
Cestujeme hodně, není to ale Turecko, Egypt ani Tunisko a nikdy se nám nestalo, že bychom dostali špatný, nebo horší pokoj než jiné národnosti. Řekl bych, že několikrát i lepší. V některých případech CK nakupují nejlevnější pokoje, které pak prodávají za přijatelné ceny a klienti se pak diví.

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené