Napsat recenzi

postřehy z pobytu

Recenze hotelu Hotel Adonis *** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 1,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 294x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Toto ubytovací zařízení nedoporučuji nikomu. Není vůbec pravda co se píše. Je to podvod nebo nikdo z prodávajících o hotelu nic neví. Na pláž je minimálmě 400m, neexistuje plážový bar, místní bar je název v nouzi nejvyšší.

Ubytování  průměrně (1,4/5)

Pokoje jsou staré, plné plísně, klimatizace se nedá na většině pokojích ovládat . Buď jde nebo nejde, ale nastavit si stupně, to je sen.Nikdo za celý týden nepřišel uklidit. MUSEL JSEM SI ŘÍCI O TOALETNÍ PAPÍR. Výměna ručníků není i když jsem o to prosil v souvislosti s mýdlem. Měli jsme v sprchovém koutu dávkovač mýdla, ale prázdný. Prosil jsem o doplnění , ale bylo mi sděleno, že jsem dostal mýdlo, to maličké na tři použití.

Strava a stravování  průměrně (1,2/5)

Podává se tam citronová, pomerančová a limonády typu ,CocaCola - vše turecké výroby. Víno pouze červené - ovocného, typu sladé rybízové + jabčák dohromady, dále vodka, koňak nebo whisky. Rozhodně to nemělo 40 % alkoholu, dále čaj a káva, u které pravidelně docházelo mléko. Jídlo bylo pro vegetariány,, za 7 denní pobytu jsem měl 5x sojové maso s hrachem a to bylo vše, kromě rajčat, salátů z hlávkového nebo okurkového prokuktu. Ovoce bylo: meloun nebo jablka, podtržené , kyselé žitničky. Nikdy nebylo: vejce, jogurt, máslo, žádná sladkost, zmrzlina, k snídani pouze bílý chleba bez másla. Pravidelně se střídalo sojové maso 5x, karbanátky velikosti mexickho dolaru 3x,kuřecí mlété placičky 1x - a to upozorňuji , že byl příděl pouze 3 kusy na osobu. Prostě hrůza a děs - rodiče s dětmi odcházeli do nedalekého občerstení, aby se děti najedly. Je to možné. Delegátka Vám k tomu nic neřekne, jenom se omlouvá. Ani Vás nenavštíví, já jsem musel telefonovat, abych se dozvěděl hodinu odletu. Nechal jsem si zavolat vedoucího - manažera. Vše jsem mu slušně vysvětlil, on mi odpověděl, že udělá kontrolu. Nic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,4/5)

Televize nešla na některých pokojích vůvec, my jsme měli z 50 programů funkční 3.

Za celý týden nikdo nepřišel uklidit nebo alespoň zamést písek nebo kamínky, které při vší čistotnosti se na pokoj donesou. Pak chodíte po podlaze jako Juro Jánošík.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Na pláž jsme jezdili busílkem, za který jsme platili 1dolar na celý den, v ceně dolaru byla lehátka pod deštníkem.O plážovém baru ať nikdo nepluví. Nebyl!!!!!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Hotel je na hlavní silnici, na pláž buď chodíte pěšky a nísníte se někde na ručníku na městské pláži nebo jedete busísek asi 5 minut a krásnou, klidnou, čistou pláž.

Celkový dojem  průměrně (1,4/5)

Celkový dojem je hrůza a děs. Jsem v Turecku potřetí, ale toto byla výzva, zda vůbec Turecko ještě někdy navštívit. Nejsem náročný, ale za své peníze požaduji adekvátní službu. Al e to byl výsměch pro všechny rekreanty.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Anton Vinklárik: Komentár k recenzii - 4. 8. 2013 21:54

Pridávam sa k recenzii p. Rejzeka. Dnes sme sa z tohto hotela vrátili tiež. Všetko, čo je tu napísné, je pravda a pridávam sa k jeho názoru. Cestovka by mala upozorniť zákazníkov, že strava je vegetariánska-asi by tam potom nikto nešiel. Neviem, prečo klamú.Vraj je tam päť bazénov-tri pre dospelých a dva detské.Sú tam dva malé bazény pre dospelých, nič viac.Neexistujú žiadne animácie pre deti. Celý týždeň sa neupratujú izby ani vám nevymenia uteráky a osušky. Bar pri hoteli nemá v ponuke ani pivo.Toto všetko však ponúka CK Orex.Klientela v hoteli je na min.95% ruská a títo sa pri jedle správajú ako prasatá.Čakajú v jedálni ako na pretekoch a pri jej otvorení bežia ako o preteky, aby si nabrali čo najviac jedla, či už ho zjedia alebo nie a nezaujíma ich, či sa jedlo ujde aj ostatným.Nikdy viac ba som sa do tohto alebo podobného hotela nechcel dostať a neodporučil by som ho ani svojmu najväčšiemu nepriateľovi. reagovat

Jaromír Podzimek: Re: Komentár k recenzii - 13. 8. 2013 16:40

Naprosto souhlasím se vším, co tu bylo napsáno. Já jsem si písemně stěžoval na Orexu a bylo mi sděleno, že vše bylo v souladu se smlouvou. Nikdo jiný si prý nestěžoval. Nikomu nedoporučuji tuto cestovku ani hotel. Jedním slovem HRŮZA. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání