Napsat recenzi

CK OREXTRAVEL - HOTEL ADONIS

Recenze hotelu Hotel Adonis *** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 1,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 536x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pořídila jsem dovolenou jako dárek pro rodiče, ale bohužel nemohu říci, že jsem se jim zavděčila. Ubytování bylo sice dostačující, ale mělo několik nedostatků např. chybějící dveře ve sprch. koutě. Dále název, strava all inclusive je zde taky, dalo by se říci, přehnaná. Pláž za povinný poplatek a to i bez použití lehátka na kterou se muselo dojíždět asi 10min. autobusem.

Ubytování  průměrně (1,4/5)

Chyběly dveře u sprch. koutu. Velmi rušné. Často nefungující wifi.

Strava a stravování  průměrně (1,2/5)

Žádné maso ani dezerty pouze zelenina a sem tam ovoce (nejčastěji meloun). All inclusive neobsahovalo pivo!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,4/5)

Personál v hotelu ochotný pouze delegátka na sdělené nedostatky pokrčila rameny a dále nic moc neřešila i když byla milá.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž byla inzerována cca 150m od hotelu avšak skutečnost byla naprosto jiná. Na pláž se jezdilo asi 10 min. busem. Moře nádherné.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Okolí rušné, ale hezky upravené. Ceny o 400% větší díky obrovskké návštěvnosti ruských turistů.

Celkový dojem  průměrně (1,4/5)

Bohužel mne mrzelo, že CK Orex Travel nijak nereagovala na výzvy, aby byly nedostatky odstraněny. Považovala jsem ji za seriózní... Jediné, co mě malinko uklidňovalo byla slušná cena za last minute.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jury: Nikdy více - 13. 5. 2014 21:53

nazval bych to ubytovnou né hotelem, nejhorší ubytovaní jaké jsem kdy zažil, strava katastrofa, bordel, ruský personál, celý týden stejné jídlo bez kousku masa, prostě hrůza snad nejhorší ubytování v jinak krásném Kemeru s úžasným mořem, bohužel placená pláž dostupná busem, nikomu tento hotel nedoporučuji, v Kemeru je snad každý jiný hotel o 3hvězdy lepší. Do tohoto hotelu nejezděte s dětmi, je to opravdu jen na levné přespání pro opravdu hodně otrlé, celý týden jsem ani neviděl pokojkou, kdybych si na chodbě v košíku nevzal toaleták, tak jsem musel na veřejné záchody. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání