Napsat recenzi

Hotel Greenwood Resort, pobyt 5. - 12. 7. 2013

Recenze hotelu Greenwood Kemer Resort (ex Sherwood Resort) **** (Turecko - Kemer - Göynük)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 751x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled od bazénu Pohled od bazénu
  • Po cestě na pláž Po cestě na pláž
  • Pohled z bungalovu Pohled z bungalovu

Pokud vycházíme z toho, že v těchto destinacích (Turecko, Tunis atp.) je potřeba počet hvězdiček brát s mírnou rezervou, byl pobyt zde velmi příjemný a po dlouhé době to byla vydařená dovolená.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Odpovídá spíše třem hvězdičkám, vybavení standardní (měli jsme bungalov), lednička, televize, vysoušeč vlasů k dispozici. Pokoj byl čistě vymalován, ale mohlo se více přitlačit na úklid - ručníky byly vyměněny každý den, postele ustlané taky, ale koše byly vynášeny jen občas a podlaha nebo koupelna nebyly umyty během celého pobytu asi ani jednou (což naštěstí příliš nevadilo - na pokoji jsme téměř nebyli, tak se ani nijak moc nenašpinilo). Museli jsme reklamovat klimatizaci, po opravě asi fungovala, protože přes den bylo v pokoji příjemně chladno, občas ale bylo tepleji v noci, což mohlo být způsobeno také tím, že klima je řízená centrálně a zapíná se jen v určitých intervalech.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Měli jsme all inclusive. Jídla dostatek po celý den, obrovský výběr. Na snídani slané i sladké - palačinky, párky, vaječina, musli, jogurty, ovoce, zelenina, marmelády, nutela, velký výběr pečiva, káva, čaj, džusy, točené nápoje. Podobně k obědu - od 12 hod. jídlo typu rychlé občerstvení (hranolky, burgery), klasické jídlo od jedné v restauraci. Večeře opět veliký výběr různě upravených mas, příloh, zeleniny, pití a zákusků (převážně velmi sladkých. Co mimořádně kladně hodnotím, že u vchodu nestál žádný číšník, který by kontroloval, jestli si něco někam neodnášíte! Naopak stál tam někdo z personálu proto, aby popřál dobrou chuť. Celodenně k dispozici neomezeně voda, točené nápoje (cola, tonic, sprite, ledový čaj ...), víno, pivo a místní likéry.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál by zasloužil hvězdiček šest - milý, ochotný, usměvavý. Více než anglicky se domluvíte rusky. K vybavení máme mírné výhrady k fungování internetu, často vypadával a jeden den nešel vůbec. Taky se mohlo více dbát na čistotu - v jídelně bylo potřeba se podívat, jak vypadá nádobí a kolem bazénu mohli sem tam zamést i kolem lehátek, kde zůstával nanesen nepořádek z trávníků. Bazén byl ale čistý, toalety v celém areálu také. Lehátek bylo docela dost k dispozici jak kolem bazénu, tak i na pláži. Hotelové plážové osušky byly dostatečně velké a příjemné (za jejich výměnu byl poplatek 1 euro - byli jsme jeden týden, tak jsme možnost výměny nevyužili). Velmi kladně hodnotíme sportovní vyžití!!! Střelba, petanque, vodní polo, fotbal, šipky, aquagym, aerobic, břišní tance. Kdo chtěl, svoje si určitě našel. Bohatý program pro děti - nemůžeme ale hodnotit, byli jsme jen dospělí.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž od hotelu asi 150 - 200 m, jde se ne příliš příjemný kousek po hlavní silnici - z jedné strany plechová ohrada, z druhé betonový plot jiného hotelu. Pláž oblázková, kamínky a jemný štěrk. Čistá, moře také. Voda velmi teplá, k večeru často větší vlny. Na pláži je k dispozici sprcha se sladkou vodou.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Jak to v těchto lokalitách bývá: na území nikoho a veřejných prostranstvích nepořádek. V blízkosti hotelu více možností nakupování. Není mnoho co vidět, protože jsou zde jen hotely a ty jsou vždy za ohradou nebo plotem. Co je ovšem úžasné, jsou hory v pozadí; také je zde nějaká přírodní rezervace s kaňonem, kam jsme se ale nedostali - měli jsme velké teplo a tak se nám moc nechtělo někam během dne pochodovat.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově jsme za své peníze dostali to, co jsme očekávali. Žádné velké zklamání se nekonalo, naopak byli jsme velice spokojeni s kvalitou jídla, zábavy a personálu, což vyvážilo i zmíněné nedostatky (čistota). Klidně bychom jeli znova.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání