Napsat recenzi

Hotel nebo technopárty?

Recenze hotelu Greenwood Kemer Resort (ex Sherwood Resort) **** (Turecko - Kemer - Göynük)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 804x
Recenze se líbila: 242 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli již tříkrát. Tentokrát i s 5.ti letým dítětem.

Dříve jsme si vybrali pořádající cestovní kancelář , tentokrát jsme se obrátili na Z****.Teprve na letišti v Turecku jsme se dozvěděli, že zájezd pořádá německá cestovka T**** C*** která tam někde měla mít svého tureckého německy mluvícího delegáta. Toho jsme vůbec neviděli. Jakákoliv stížnost u personálu byla bezpředmětná .

Hluk z večerních animací překračoval několikrát normu a animace končily až pom 23 a někdy i po 24 hodině po několikeré stížnosti.

Pětileté dítě usínalo nejdříve 23 , ale také po 24 hodině. Snídaně, které končily v 9 hod jsme mu museli nosit na pokoj, protože dospával to, co nenaspal večer např. od 22 hod.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování bylo směrem na bazén v hlavní budově. Dveře do pokoje netěsnily a škvírami cca 2cm okolo nich nám svítilo v noci světlo z chodby do pokoje.

Až do 01,15 hod nám svítila výbojka, která osvětlovala místo s animacemi přímo do pokoje. Bylo nutné zatahovat záclonu a závěs.

Při večerní animaci doslova vybrovala skleněná balkovová stěna.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

S jídle nebyly žádné problémy. Bylo několik chodů a každý si mohl vybrat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál hotelu byl příjemný , nevnucoval se ale také se snažil pomoct.

Pouze stížnosti na hluk / a nejen ode mne/ si přehazovali z jednoho na druhého a delegát nikde.

Ve čtvrtek po urgenci nám poslal SMS že schůzka bude v sobotu a my odjížděli v pondělí.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Po vybudování nového hotelu byly pláž pro tento hotel patřičně zmenšena. Tudíž i počet slunečníků a lehátek byl snížen. Téměř se nedá projít mezi lehátky. Je nutné jít před snídaní na pláž a dát si tam na lehátka osušky. Moře je hezké a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu je bez připomínek. Hotel je v zeleni , která je upravovaná a udržovaná.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Do tohoto hotelu již nikdy.

Hluk i z okolních hotelů z běžících klimatizací.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání