Napsat recenzi

***** styď se

Recenze hotelu Acropol of Bodrum Beach Hotel (ex Summer Sun Beach Hotel) *** (Turecko - Bodrum - Ortakent)

Hodnocení:
průměrně: 1,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 257x
Recenze se líbila: 380 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Úvodem chci říct, že jediným pozitivem naší dovolené bylo počasí, které vyšlo na jedničku a milý vstřícný komunikativní personál baru u bazénu, který nám tragickou dovolenou alespoň trošku zpříjemňoval. A také parta lidí, která se sešla v našem turnuse a kterou ztmelilo společné neštěstí. Zaráží mě, jak si renomovaná cestovní kancelář v ČR velikosti ********* může dovolit nabízet něco podobného svým klientům. Přišlo mi, že v tomto místě snad ani nemohl nikdo z ***** být, protože jinak by přeci nemohli své klienty poslat do těchto končin.

A to nemluvím o službách delegátky Zuzany, která kdyby tam nebyla, tak by to nikdo nepoznal. Žádné užitečné info, místní poměry nezná, pokoje nikdy neviděla, prostředí jak by smet. Její výkon byl tristní a apeluji na CK, aby se začali zajímat o to, koho zaměstnávají.

Ubytování  průměrně (1,3/5)

Ubytování a hotelu nepřísluší označení hotel, ale studentská ubytovna. Počínaje recepcí a konče špinavou koupelnou, kde bych nedoporučoval chodit bez bot. Na kolejích v ČR studenti bydlí líp. A když k tomu přidáte živočicha velikosti švába, který se vám producíruje po pokoji, máte pocit, že se vám to snad jen zdá.

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

Stravování na můj vkus jednotvárné směrované především na tureckou klientelu, která v hotelu převažovala. Nicméně nenáročný klient se najedl bez problémů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

Personál na baru snesl jako jediný přísnější měřítko. Vstřícný, ochotný, komunikativní, příjemný. Jinak na recepci se jen těžko domlouváte anglicky, úklid pokojů jednou za 3 dny. Balkon pokoje naprosto nepoužitelný, jelikož stolek se židlemi zaberou celou plochu balkonu a sednout si na ně je neřešitelné. Personál v jídelně příjemný, doplňování potravin během jídla bez problémů.

Pláž a moře  průměrně (1,4/5)

Hotelová pláž je malá, úzká, špinavá, lehátko na lehátku. O oblázkové pláži se nedá mluvit, protože kameny velikosti cihel oblázky prostě nejsou. Místy i navezená stavební suť, objevili jsme i ježka. Takže bez bot do vody rozhodně na vlastní nebezpečí. V katalogu CK se to ale nedozvíte.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Restaurace, bary, kde je to příliš drahé. Malé obchůdky, kde s vámi prodavaqči odmítají smlouvat, takže jedinou nákupní možností je bazar v Bodrumu (13 km dolmuší). Promenáda nedosahuje svou velikostí a délkou ani z daleka třeba na promenádu v Side.

Celkový dojem  průměrně (1,1/5)

Nejhorší dovolená v našem životě díky nekvalitní práci zástupců CK *********. Místní bych z toho nevinil. Ti dělají co můžou. CK ale slibuje v tomto letovisku, co zde není. Jako klient se cítím podveden a rozhodně dovolená tady, nestojí za vynaložené peníze, které jsme zaplatili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ondra a Jana : ********* - 30. 7. 2014 10:03

Vážení, místo mazání názvu Vaší CK (*********), se radši zamyslete nad poskytovanými službami klientům. A když se něco nepovede, může se to stát, tak se k tomu postavte čelem. reagovat

ariel: Reklamace - 31. 7. 2014 18:10

Tak s tím pojďme něco udělat. Na naši reklamaci k mému překvapení CK reagovala arogantně, špína v hotelu byla zapříčiněna velkým množstvím turistů, prostě holt nestíhali, no a co?!..Úklid pokoje, na který jsme si stěžovali, se vyřešil po zaurgování delegátkou, která namátkou chodila a kontrolovala, jestli je vše jak má být, a že nám nebyly nabídnuty žádné zájezdy a dokonce ani ten, co jsme získali jako bonus zadarmo, není přeci problém CK, měli jsme si to přeci zjistit na vývěsce,...a že byly kameny na pláži? Za to nikdo nemůže, přinesl je mořský příliv, to víte, proti přírodě nikdo nic nezmůže.......Ale vzhledem k tomu, že jsme přeci jenom věrní zákazníci a naši CK opravdu moc moc moc mrzí, že jsme si dovolenou neužili jak se patří, dávají nám 500 Kč slevy na další dovolenou........Co na to říct? No, nekupte to... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání