Napsat recenzi

Děs a noční můra

Recenze hotelu Acropol of Bodrum Beach Hotel (ex Summer Sun Beach Hotel) *** (Turecko - Bodrum - Ortakent)

Hodnocení:
průměrně: 1,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 307x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Má druhá dovolená. Minulí rok jsem byla s mamkou v Řecku na Zakyntosu. Hotel byl také 3*. Ale toto jestli byl 3* hotel? Aha. Nyní nás bylo 5.

Delegátka opravdu neochotná. Na letiště s námi jel Turecký kluk cca 18 let neuměl ani anglicky. Na letiště jsme málem nedojeli, protože autobus rozbil zrcátko a my museli přesedat.

Zájez na ostrov Kos byl opět katastrofa. Anglicky řidič neuměl. Delegátka s námi nejela a nic nám neřekla. Obědoví balíček byla jedna veka a salám podobný našemu godhaji takže žádná sláva. Když nás autobus měl odvést do hotelu tak nás nechtěl vzít do autobusu. Jelikož anglicky neuměl a z nás pěti jsem uměla jen já tak jsem měla problém mu vysvětlit, že ráno nás na loď vezl on. Takže jsem na něj křičela a pak když tedy uznal, že jsme sním ráno jely tak si napsal špatně počet osob a měl napsané jen 4 místo pěti.

Druhý den po návratu do ČR jsme šli zájez reklamovat. CK by měli své hotely prověřené. Protže kdyby to viděli tak ho katalogu nedají

Ubytování  průměrně (1,3/5)

Do hotelu jsme přijeli asi tak v 16:30 a pokoj nám přidělily až v půl šesté nacož jsme měly v 17:45 být opět na recepci kde jsme měly sraz s delegátkou.

Úklid asi neznají. Za 7 dní ani jednou neuklidili.

V půlce týdne nám došel toaletní papír a to na obou pokojích. Personálu na recepci jsem šla říct třikrát o toaletní papír. Ten nám dali až před odjezdem.

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

Jídlo snídaně každý den stejné. Jako k snídani hranolky? Promiňtě, ale docela nechutné. Obědy a večeře také pokaždé stejné. Pokaždé stejné fronty. Personál v jídelně neuklízel nádobí a když ho uklidil ak neuklidil stůl, takže jsme museli sundat ubrus.

Dva dny před odletem jsem skoro nejedla, jídlo bylo stejné a uznejte 7dní jíst stejné jídlo?!? Tři druhy masa a všechyny měli stejnou chuť denno denně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

Animační program ano ten byl dobrý. Břišní tanečnice.

Vybavení u stolního tenisu nebyl míček.

Personál na recepci se tvářili, že jim skoro ubližujeme. Uklízečky neuklízely. Proč tam tedy jsou??

Barmani a barmanka ti byli v celku normální.

Pláž a moře  průměrně (1,4/5)

Pláž s oblázky? Pardon ale to byli budráky, šutry a cihly. A moře anob ylo čisté jak se píše ale mohlo se plavat cca 300-400 metrů dál se nesmělo.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

U moře s nepořádek. U bazénu nepořádek. Cesta k jídelně nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (1,1/5)

Studuji cestovní ruch. vím jak se má chovat personál, jak má vypadat jídelna a taky musíte být ochotní. Což 99% personálu nebylo. A když zavámi pokřikují, že chtějí bakšiš? Takle se opravdu personál chovat nemá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

František: Holka, holka.... - 11. 9. 2014 17:49

Píšeš, že studuješ "něco" cestovního...., ale bez urážky - takové množství hrubek snad není u studentky možné! Zpět do základní školy! Nebo se v dnešní době už nevyučuje ČESKÝ JAZYK???? reagovat

Otta Zvěřina: Re: ,,Studentka", to se povedlo - 19. 9. 2014 20:49

Osobně si myslím, že slečna studuje číšnici nebo kuchařku. Text recenze hodnotím za 5, jinak bych dal šestku. Možná, že slečna byla nervózní ze spackaného pobytu. Chudinka jedna. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání