Napsat recenzi

Už NIKDY více !!!

Recenze hotelu Costa Bitezhan Hotel **** (Turecko - Bodrum - Bitez)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 209x
Recenze se líbila: 237 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vzhledem k tomu, že spol. Itaka zatím neuveřejnila naši recenzi, rozhodl jsem se napsat i zde. Varuji všechny, že na stránkách Č**** fotografie absolutně neodpovídají realitě a budete hodně.. hoodně zklamaní.

Ubytování  průměrně (2/5)

Pokoj se na první pohled zdál v pohodě, později jsme zjistili, že v koupelně je plíseň. Tato plíseň byla ve všech pokojích. Sprchové kouty asi nikdy nikdo neumyl a uklízečka spoléhá na to, že se sprchový kout vyčistí tím, jak se lidi myjí. Na podlaze vlasy a špína po předchozích ubytovaných. Představa uklízečky uklidit pokoj je, že občas vymění ručníky, jindy je pouze pověsí nebo narovná. Žádný další jiný úklid nic. Deka, která připomíná utěrku nám například nebyla vyměněna ani jednou.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

První den se strava zdála na první pohled pestrá. Byla zde zelenina, několik zeleninových salátů, jedna polévka a jako hlavní chod jedno kuřecí, jedny ryby, jedno vegetariánské a k tomu přílohy v podobě rýže, těstovin nebo hranolek. Později jsme zjistili, že toto jídlo bylo stejné po celý čas zájezdu. Jak na oběd, tak na večeři. Na snídani housky, vaječina, lečo a občas lívance. Jeden, dva nebo tři dny, ok.. už po čtyřech dnech jsme na to neměli chuť, ale za 12 dní nám to jídlo vyloženě zprotivilo. Nezaplatili jsme si all inklusive, abych 12 dní jedl jedno a to samé jídlo, nebo hledal v okolí restaurace, abych měl konečně něco jiného!

Co se pití týče, tak s rámci all inclusive a tedy bez příplatku byly na stolech sklenice s vodou, které tam stály celé dny.. i několik dní. Sirupy a čisté vody z automatů nebo si na baru říct o 7UP, Pepsi nebo Mirindu. Pokud někdo chtěl alkohol, tak si mohl dát pivo, víno (kyselé a smrdělo jak krabicové), gin, vodku a nebo Raki (turecký alkohol – chutná jak lékořicová vodka). Jakýkoliv jiný alkohol, rum či nějaký míchaný drink jedině za příplatek. V rámci all inclusive tedy také žádný přepych. Jsem si jistý, že na nás ušetřili, protože to jejich pití se opravdu nedalo pít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

V hotelu se nachází bazén. Z neznámého důvodu je voda v něm kalnější, ale koupat se v ní dá. Není moc velký, hluboký asi 1,5 metru.

Obsluha hotelu vypadala, že to má za trest, anglicky neumí téměř nikdo. Nikdo se neusměje, nepozdraví, sotva chodí. Připomínají svou rychlostí lenochody.

Co se čistoty týče, tak příbory i talíře úplný humus. Špinavé, ulepené a od jídla. Stoly rovněž ulepené od drobků, židle špinavé a pokud jsme jim vyloženě neřekli, ať to uklidí, tak chodili okolo a dělali, že nic nevidí.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Největší zklamání však přineslo moře. Podél pláže se nachází asi milion lehátek z různých barů a restaurací. Všechny jsou za poplatek, kromě těch z hotelu. Ty jsou snadno rozpoznatelné.. jsou to ty levné bílé, rozlámané, s šedými špinavými podložkami. Ostatní placená lehátka jsou hezká, barevná a čistá. To nejhorší však bylo samotné moře. Ráno bylo vcelku jakž takž „čisté“, ale neskutečně ledové. Po poledni bylo sice teplejší, ale tak špinavé, že to až není možné, zelená kalná voda, prostě humus. Přístup je tak pozvolný, že po bojky je voda po pás. Voda byla tak kalná a špinavá, že když jsem měl vodu pod pás, tak už jsem si neviděl kolena, a to měřím 165 cm. Hned vedle naší rádoby pláže se vlévala do moře nějaká řeka. V tom místě to smrdělo splašky a nedalo se tam vůbec koupat. Voda byla stojatá, bez vln a celkově připomínala přehradu než moře. Nezlobte se na mě, ale zaplatili jsme si zájezd u moře, ve kterém se nedalo plavat. Kdybych chtěl zájezd u bazénu, nemusel bych jezdit k moři!

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

podél hotelu se nachází promenáda se spoustou restaurací a obchodů. Turečtí prodejci jsou však abnormálně vlezlí, otravní a snaží se za každou cenu prodat. Když nekoupíte, mnohdy dělají za zády pošklebky nebo nespokojený gesta.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Hotel bych tedy celkově hodnotil max. 3*. Tento hotel nedosahuje 4* ani náhodou. Od prvního dne byli všichni účastníci naštvaní, znechucení, podráždění a zklamaní, kam se to dostali.

Tento hotel v žádném případě nedosahuje 4*, služby na hotelu žádné, všechno je za příplatek, moře nepoužitelné. Cena 20.000,- Kč/osobu je absolutně neadekvátní.

Turecko jsem zvolil na doporučení pracovnice cestovní kanceláře. Po tomto zážitku a hlavně tomto hotelu Turecko a zejména COSTA BITEZHAN už NIKDY více! Doufal jsem, že se takového zklamání nikdy nedočkám.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání