Napsat recenzi

ŠPATNÝ SEN

Recenze hotelu Costa Bitezhan Hotel **** (Turecko - Bodrum - Bitez)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 294x
Recenze se líbila: 216 čtenářům
Fotografie: 33
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vstup na pánský záchod se stálým obyvatelem vstup na pánský záchod se stálým obyvatelem
  • ručník na úrovni 4* ručník na úrovni 4*
  • plesnivá tapeta a stěna plesnivá tapeta a stěna
  • stálá potopa v koupelně stálá potopa v koupelně
  • držák na mýdlo po celou dobu stejné držák na mýdlo po celou dobu stejné

Hotel je značně vybydlený, vůbec ani z daleka neodpovídá deklarovaným ****, přezdívali jsme ho čtyřhvězdičkovou turistickou ubytovnou. Fotky které jsou přiloženy k nabídce CK Č**** a ostatních CK, neodpovídají realitě, hned u první mám co dělat s domněnkou, že jde o foto montáž (u sousedů zřejmě uklidili) a nebo velmi šikovného fotografa. Rozhodně nepočítejte s pohledem na krásnou terasu a zahradu s ratanovým vybavením jako na fotce.

Čekání na pokoj který Vám je předán ne dříve jak ve 14 hod. si krátíte tím že si projdete hotel což Vám nedá moc práce, ale i tak zjistíte co Vás čeká a doufáte že pokoj bude lepší než první dojem z celého objektu. Společné záchody asi k restauraci ve sklepních prostorách jsou zašlé 3 kabinky s jednou žárovkou na všechny, takže jediný kdo vidí je ten uprostřed a také podle toho tato kabinka vypadá a tak se raději uchýlíte do vedlejší kde nic nevidíte.Byla mi přislíbena výměna hotelu, ale k tomu v mém případě nedošlo, ale s příjezdem dalších účastníků se odehrálo drama s paní která tam odmítla vůbec přespat a ta dostala náhradní ubytování v něčem odpovídajícím ****.

Nebylo dne, abych něco neřešila, ale přečkala jsem, zřejmě jsem silný jedinec.

Obrovské zklamání z hotelu a moře, lehátek, pláže, animacím, stolního tenisu a šipek které nejsou, z baru který jsem si v rámci All inclusivu představovala jinak, protože jsem na něco jiného celá léta co cestuji zvyklá.

Především obrovské zklamání z Cestovní kanceláře Č**** která tento hotel zařadila do své nabídky jako 4 hvězdičkový, což dle mého a nejen mého názoru neodpovídá standardům ****. Na mojí reklamaci kterou jsem okamžitě na místě podala mi bylo sděleno, že je jim líto mojí nespokojenosti, ale že nedošlo k porušení pravidel ze strany cestovní kanceláře. Nevím zda opravdu nedošlo pokud daný zájezd neodpovídá tomu co se nabízí a co ve skutečnosti poskytne za danou cenu.

Ubytování  průměrně (2/5)

Na chodbě padá ze stropu štuk.

Pokoj jen podpořil první dojem, seděla jsem a zvažovala zda mám odejít nebo co budu dělat, rozbité okno, špinavá koupelna, žádný úložný prostor jediné co jej připomínalo byla úzká plesnivá skříňka a pod ní 3 šuplíky, použitelná maximálně na boty. Balkónek u kterého máte dojem, že brzo spadne s částečným výhledem na moře a nezapomenutelným výhledem na stoku a smetiště u sousedů.

Tak přesto, že jsem to nikdy neudělala jsem volala delegáta a žádala ho o nápravu. To okamžitě udělal, dostala jsem stejně špinavý shodný pokoj se stejným vybavením, ale s výhledem na špinavé parkoviště. Náprava spočívala v nových oknech a balkonem který byl asi nově přistavěn a měl kovovou konstrukci takže vypadal bezpečně. Problém byl se zamykáním balkónových dveří ne pro nás protože už jsme se s tímto systémem na cestách setkali, ale pro pokojskou která když se náhodou rozhodla, že ho uklidí nikdy ho nezavřela, po celodenním výletě byl pokoj celý den přístupný (i to jsme reklamovali, ale bylo to nad její možnosti). takže jsem jí kontrolovala a po jejím odchodu dveře zavřela.

Špinavá koupelna s plísní a kondenzátem z klimatizace, který tekl do koupelny takže tam neustále byla potopa a použití vysoušeče vlasů by mohlo být velkým rizikem vzhledem k tomu, že při tom stojíte ve vodě. Za celou dobu pobytu koupelnu nikdo neumyl, pouze vytřel (co je mokré to je čisté) to platí i o pokoji. Takže do sprchy jste museli v žabkách a nebo si dát na zem malý ručník a nepohnout se.

Výměna ručníků fungovala protože jsem je každé ráno naházela na tu špinavou zem.

Roztrhaná deka a ručník no to je asi nový standard ve 4 hvězdách??, obojí šlo na zem a bylo vyměněno.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Rámci All inclusive pití do 23 hod, přijdete k baru který poznáte pouze podle barového pultu a nevidíte jedinou lahev pouze automat na Pepsi, 7UP, sodou a Mirindou a pípou na pivo. Z počátku máte dojem že je to pouze nealko, ale pak zjistíte že vám podají i gin, vodku, raki a nebo se kyselé víno. Na All inclusive žádný výběr, rum nemají a na míchané nápoje zapomeňte, personál je neprofesionální pouze nalévací a pozor špatně se domlouváte.

Jídlo bylo jediné co se dalo, žádný extra výběr, ale chutné a odpovídalo to každé jiné turecké kuchyni. Hotel je malý a tak tomu odpovídala i nabídka která byla také malá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

V nabídce CK byl uveden stolní tenis, dětské hřiště, šipky, šachy a aerbic nám byl zřejmě ukryt nic takového se nekonalo.

Animační program žádný pouze večer byla turecká hudba proložená ruským popem. Za 12 dní bylo 2x pár polských písniček vyžádaných od polských turistů.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Moře připomínalo Mácháč, vlnku nenajdete, vtéká tam asi říčka připomínající spíše stoku a opravdová stoka se špinavou vodou která teče přímo kolem hotelu pod balkóny.

Na hotelové pláži jedno špinavé lehátko vedle druhého máte dojem, že víc už se jich tam ani nemůže vejít. Fotky které jsou v nabídce CK jsou zase klamavé a mimo realitu.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

příjemná promenáda

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Více než špatný!!!

Pokud bych si zakoupila ubytování na úrovni 2** byla bych asi příjemně překvapena. Úroveň tohoto hotelu odpovídá možná slabým 3***

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání